Ieškantiems praktiškos ir vertingos dovanos

Annie Spratt iliustracija iš Unsplash

Galbūt kažkas pasakys, jog skamba labai banaliai, tačiau sutiks visi, kad sveikata tikrai yra brangiausia, ką turime. Tad ieškant kalėdinės, gimtadienio ar kitos progos dovanos mylimam žmogui, visada verta pagalvoti apie šį tą, kas būtų orientuota į sveikatą. Tad siūlome apsižvalgyti po masažuoklių asortimentą – tokia dovana bus labai naudinga gerai savijautai, o drauge ir leis komfortiška atsipalaiduoti, kas labai svarbu ir mūsų nuotaikai, darbingumui, emocijoms.

 

Masažinė kojų vonelė

Pavargusios pėdos lemia viso kūno nuovargį, tad pėdų masažas padės ne tik pailsinti kojas, tačiau ir susigrąžinti energiją. Burbulinė vonelė atlieka vibracinį masažą, tobulai atpalaiduoja kojų raumenis,  o visą kūną užlieja maloni nuo pėdų aukštyn vilnijanti šiluma.

 

Kaklo masažuoklis

Šio tipo masažuokliai pastaruoju metu sparčiai išpopuliarėjo, o jų efektyvumas labai liaupsinamas. Besisukančios masažuoklio galvutės tobulai atpalaiduoja ir išmasažuoja reikiamus kaklo taškus. Tiesa, šio prietaiso funkcionalumą didina ir tai, kad jis gali būti pritaikytas ne tik kaklo masažui, bet ir kojų, liemens, pečių srities.

 

Masažinės sėdynės

Tai labai populiarūs Medisana masažuokliai, kuriuos naudoti galite ne tik patogiai įsitaisę namuose, bet ir darbe, jei dirbate sėdimą darbą, automobilyje ar kitur. Masažinės sėdynės nepriekaištingai masažuoja sprandą bei nugarą: tiek viršutinę, tiek apatinę dalį. Daugelis modelių suteikia galimybę pasirinkti ir paties masažo tipą, pavyzdžiui, gali būti taškinis, akupresūra, Shiatsu. Jei sėdynė turi šildymo funkciją, nauda bus dar didesnė, o komfortas maksimalus.

 

Masažuoklis giliųjų raumenų masažui

Toks masažuoklis veikia gilesnius raumenis, demonstruoja aukštą efektyvumą. Puiku ir tai, kad jis tiks daugeliui kūno vietų masažuoti: pečiams, nugaros, krūtinės raumenims, sėdmenims, blauzdoms bei šlaunims.

Tarp šių ar kitų masažuoklių tikrai išsirinksite šaunią dovaną!

 

PR

Naujienos iš interneto