Lentvario Motiejaus Šimelionio gimnazijos mokiniai įžiebė Kalėdų eglę Prezidentūroje

Lapkričio 28 dieną Lentvario Motiejaus Šimelionio gimnazijos mokiniai turėjo garbės atstovauti Trakų rajonui ir įžiebti pagrindinę Prezidentūros kalėdinę eglę.

Kalėdų eglutės įžiebimo šventėje Prezidento rūmų Baltojoje salėje dalyvavo daugiau kaip 360 vaikų ir iš kitų Lietuvos mokyklų, rajonų, dienos centrų.

Šiemet Prezidentūros eglė buvo papuošta vaikų ir bendruomenių iš visos Lietuvos nertais angelais ir pagamintais angelo sparnais.

„Šventinis laikotarpis – stebuklingas metų laikas, kuris primena mums apie tai, kas svarbiausia – dalijimąsi gėriu, bendrystę ir laiką su pačiais artimiausiais. Angelai ir jų sparnai, atkeliavę iš visos Lietuvos ir pasaulio lietuvių bendruomenių, būtent tai ir simbolizuoja – mūsų bendrystę ir gebėjimą susitelkti“, – sakė Lietuvos Respublikos Prezidentas.
Po įžiebimo žiūrėjome Juozo Miltinio dramos teatro spektaklį „Čia nėra pingvinų“. Gimnazijos mokiniai iš Prezidento gavo ir dovanų – kamuolį su jo parašu.

Džiugu, kad  mūsų mokyklos vaikai įgijo tokios praturtinančios patirties.

Prezidentūros eglę taip pat papuošė Trakų rajono paramos šeimai ir vaikams bei Trakų neįgaliųjų užimtumo centrų sukurti Angelų sparnai.

 

Trakų r. Lentvario Motiejaus Šimelionio gimnazijos informacija

Naujienos iš interneto