Su antra puse atostogausite Egipte? 3 įsimintinos išvykos

Nuotr. Karine Avetisyan, Unsplash

Norite kokybiškai pailsėti tik dviese? Pasimėgauti „viskas įskaičiuota“ poilsiu, saulės voniomis, skaniu maistu, pramogomis? Populiarūs kurortai Egipte – ideali vieta. Beje, čia rasite viešbučius, kurie išskirtinį poilsį siūlo už išties prieinamą kainą. Tiems, kurie svarsto, ką nuveikti už viešbučio teritorijos ribų (kai visko tiek daug, dažnai jos nė nesinori palikti!) – 3 įsimintinų išvykų pasiūlymai, kurie pavers atostogas dar įsimintinesnėmis.

Patirkite povandeninio pasaulio grožį – išbandykite nardymą

Kelionės į Egiptą, pavyzdžiui, populiariuosius Šarm El Šeicho ar Hurgados kurortus, garsėja ryškiais koraliniais rifais ir skaidriu turkio spalvos vandeniu, todėl tai ideali vieta išbandyti nardymą – tiek paviršinį, tiek su profesionalais leidžiantis po vandeniu. Poros gali tyrinėti kvapą gniaužiantį povandeninį pasaulį, kartu patirti spalvingą jūros gyvybę ir nepaliestus koralų darinius. Čia yra daugybė nardymo centrų bei įspūdingų kampelių, kuriuose žadą atimančiu povandeninio pasaulio grožiu mėgaujasi tiek pradedantieji, tiek pažengę.

Leiskitės į prabangų saulėlydžio kruizą laivu

Saulėlydžius galite stebėti tiesiog ant daugelio viešbučių pakrantėse įrengtų patogių poilsio vietų, gultų. Tačiau jei norisi kažko išskirtinio – leiskitės į saulėlydžio kruizą laivu. Tiesa, laivų pasirinkimų čia ne vienas – plaukti palydėti saulės galite tiek tradiciniu laivu, tiek prabangia jachta. Kai kuriuose kruizuose galima užsisakyti ir vakarienę. Įsivaizduokite – dangus pamažu nusidažo ryškiomis vakaro spalvomis, ant stalo garuoja laive paruošta vakarienė, o jūs laiką leidžiate šnekučiuodamiesi ir apžiūrėdami pakrantę supami Raudonosios jūros bangų!

Pasitikite saulę kopdami į Sinajaus kalną

Norite ne tik kokybiškai pailsėti, bet ir iš kelionės parsivežti išskirtinių atsiminimų? Nepraleiskite progos leistis į žygį į Sinajaus kalno viršūnę. Šis kalnas taip pat daugeliui žinomas kaip Mozės kalnas – tai gausiai lankoma religinė vieta.

Kelias bus dar įspūdingesnis, jei kopdami pasitiksite saulėtekį. Jei norite stebėti jį būdami kalno viršūnėje, turėtumėte pradėti žygį dar prieš aušrą. Būtinai pasiimkite šiltesnių drabužių ir patogią aprangą. Galite pasirinkti vieną iš kelių maršrutų, vedančių į kalno viršūnę (vienas jų lengvesnis, kitas – trumpesnis, bet sudėtingesnis).

Tai tik kelios įsimintinos išvykos, kurios pavers kelionę dar turtingesne. Yra dar daugybė pažintinių išvykų bei kitų veiklų, kurias galite patirti kartu su antrąja puse. Kurkite prisiminimus kartu ir nepraleiskite galimybių parsivežti neeilinių įspūdžių.

 

PR

Naujienos iš interneto