Kokios yra erekcijos sutrikimų priežastys?

Dainis Graveris iliustracija iš Unsplash

Ar galima sakyti, kad erekcijos problemos yra tiesiogiai susijusios su netinkamu gyvenimo būdu? Tikrai taip. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad ne tik fiziniu, tačiau ir psichologiniu. Džiugu, kad vis daugiau medikų ir tuo pačiu jaunų vyrų garsiai kalba apie erekcijos sutrikimus, kuriuos iššaukti gali labai daug įvairių priežasčių apie kurias net neteko pagalvoti.

Sumažėjęs lytinis potraukis gali tęstis labai ilgai, ištisus metus. Tai galiausiai blogina potenciją, erekciją. Didžiausią įtaką lytinei potencijai daro:

  • Nuolat jaučiamas stresas. Deja, šiais laikais dėl intensyvaus gyvenimo ritmo – stresas yra dažnas kasdienybės palydovas.
  • Taip pat įtaką daro ir miego sutrikimai. Ypač, kai miegama yra per mažai. Atminkite, kad 8 valandos miego per parą yra sugalvotos ne veltui.
  • Taip pat prie erekcijos sutrikimų labai aktyviai prisideda ir žalingi vyro gyvenimo įpročiai.
  • Per mažas fizinis aktyvumas sukelia ne tik erekcijos problemas, tačiau yra ir žalingas sveikatai.
  • Kaip ir netinkama, per riebi arba per saldi mityba.

Jeigu Jus kankina erekcijos sutrikimai – svarbu rasti to priežastis ir imtis šalinimo būdų. Greta gyvenimo rutinos pokyčių verta išbandyti ir papildus Powertabs. Juos galima įsigyti čia: https://prezervatyvai.net/powertabs. Viena tabletė – daro stebuklus ir gali padėti susigrąžinti vyriškumą.

PR

Naujienos iš interneto