Ką reikia žinoti apie automobilių stiklų keitimą?

Kai įtrūksta priekinis stiklas ar išdaužtas langas, tiesiog norisi, kad jis būtų greitai ir teisingai suremontuotas. Tačiau, prieš samdydami ką nors taisyti, turėtumėte žinoti keletą dalykų apie įmonę, automobilių stiklą apskritai ir ko nusipelnėte kaip klientas. Automobilių stiklai ir jų keitimas negali būti patikėti bet kam.

6 dalykai, kuriuos reikia žinoti prieš keičiant automobilio stiklą

1) Jūsų draudimas gali padengti visas jūsų išlaidas.

Teisingai. Galbūt jums nereikės mokėti nė cento iš savo kišenės. Daugelis draudimo planų apima tam tikrą stiklo apsaugą. Taigi, prieš nuspręsdami jo nekeisti arba patys nemokėdami už taisymą, paskambinkite savo draudėjui, kad patikrintume savo draudimą.

2) Ne visi automobilių stiklai yra vienodi.

Kai kurie antrinės rinkos pakaitiniai stiklai ir dalys neatitinka originalių dalių specifikacijų. Jei jūsų automobilyje sumontuotas prastesnės kokybės stiklas, gali būti blogai valdomas paviršius, bloga optika arba gali būti optimizuotos savybės, nesusijusios su saulės energija – dėl to jūsų automobilio vidus gali įkaisti.

3) Stiklas turi būti montuojamas naudojant aukštos kokybės uretano klijus. Paklauskite, kokį pakaitinį stiklą jie naudos ir ar jis atitinka saugos standartus. Stiklas, kurį norite montuoti savo automobilyje, yra OEM arba OEE (originalios įrangos atitikmuo). Jūs turite teisę pasirinkti, kokio tipo stiklus norite montuoti savo transporto priemonėje.

Blogesni klijai gali ne taip greitai sukietėti ir sukelti pavojų jums arba jūsų keleiviams. Temperatūra, drėgmė, važiavimo laikas ir transporto priemonės gamintojas nustato tinkamą klijų pasirinkimą, o profesionalus stiklo technikas tiksliai žinos, kokius klijus naudoti.

4) Kokius sertifikatus turi jūsų automobilių stiklų įmonė?

Tai svarbus dalykas. Turėtumėte ieškoti įmonės, turinčios tinkamus įgaliojimus ir mokymą darbui. Jūsų sertifikuotas stiklo technikas visada pasirinks tinkamą darbą.

5) Ar automobilių stiklų įmonė yra apdrausta civilinės atsakomybės ir darbuotojų žalos atlyginimo draudimu?

Kai įmonė turi rangovo licenciją ir turi civilinės atsakomybės draudimą, esate apsaugoti nuo visko, kas gali nutikti dirbant su jūsų transporto priemone.

6) Ar po remonto ar pakeitimo įmonė suteikia garantiją jų darbams?

Visada turėtumėte tikėtis garantijos visam gyvenimui tol, kol turite savo automobilį. Tai užtikrina kokybišką darbą ir suteikia jums ramybės.

Esmė ta, kad prieš įsipareigodami turėtumėte šiek tiek ištirti įmonę, jos produktus ir garantijas. Suprantame, kad norėtumėte greito pataisymo, tačiau užduodami klausimus užtruksite vos kelias minutes, todėl tikrai atsipalaiduosite ir atliksite kokybišką darbą.

 

PR

Naujienos iš interneto