Kokias spalvas pasirinkti įsirengiant namus 2023 m.?

Sofos (nuotr. Magrės baldai)

Kuriant namų interjerą vienas svarbiausių aspektų yra spalvų gama. Kiekvienas norime susikurti jaukius, modernius ir patrauklius namus. Tai padaryti padeda tinkamas spalvų pasirinkimas. Plačiau apie tai, kokias sofų ir interjero spalvas pasirinkti įsirenginėjant namus 2023-iaisiais papasakosime šiame straipsnyje.

Populiariausios sofų spalvos

Jungtinėje Karalystėje atlikto tyrimo metu buvo išsiaiškinta, kokių spalvų sofų dažniausiai ieškoma internete. Buvo išskirta 12 skirtingų spalvų, tarp kurių jau seniai klasika spėjusi tapti – pilka. Tai beveik visiems namų stiliams tinkanti, itin universali spalva. Taip pat sąraše galima rasti ir labai ryškių spalvų, tokių kaip geltona, rožinė, žalia ir mėlyna. Tokių spalvų bei įvairių jų atspalvių sofos puikuojasi ir svetainės magresbaldai.lt asortimente. Tad neabejojame, kad sugebėsite išsirinkti sau labiausiai patinkantį baldą.

Interjero spalvų tendencijos šiemet

Jau aptarėme kokias spalvas pasirinkti renkantis sofą. O kokios gi spalvos šiais metais yra populiariausios visame namų interjere? Ekspertai teigia, kad šių metų spalvų paletėje dominuos tiek ryškios, tiek neutralios spalvos. Įsirengiant namus, siūloma nebijoti ryškių spalvų. Puikus pasirinkimas galėtų būti „Pantone“ 2023 metų spalva išrinkta „Viva Magenta“, spinduliuojanti gyvybingumą ir energiją. Tai itin drąsi ir įgalinanti spalva, kuri suteikia jėgos, bet tuo pačiu ir nenutolsta nuo gamtos.

Tiems, kas linkę rinktis ramesnių tonų spalvas, irgi neteks nusiminti. Šiais metais interjere populiarios ir neutralios spalvos, kurios suteikia namams švelnumo ir jaukumo. Be to, tokias spalvas nesudėtinga derinti, tad tikrai nesuklysite pasirinkę būtent jas.

Taigi, kurdami namų interjerą 2023 metais, galite tiek išbandyti drąsius sprendimus, nebijodami eksperimentuoti, tiek pasirinkti klasikinius, jaukumą kuriančius interjero elementus. Svarbiausia, nepamiršti, kad tai jūsų namai, tad kurkite juos taip, kaip patinka labiausiai.

 

PR

Naujienos iš interneto