5 patarimai, leisiantys surengti įsimintiną bernvakarį

Bernvakaris (nuotr. Tim Marshall, Unsplash)

1. Atsižvelkite į jaunikio norus

Pirmiausia, atsižvelkite į jaunikio pomėgius, charakterio bruožus ir gyvenimo būdą. Nuo to priklausys, kokios pramogos labiausiai patiktų kaltininkui. Galbūt jis norėtų ekstremalios išvykos į kitą miestą ar užsienio šalį, o galbūt ramaus vakaro gamtoje su draugais? Jeigu norite tiksliai žinoti, ką būsimas jaunikis norėtų nuveikti, galite su juo pasikalbėti ir paklausti, kaip jis įsivaizduoja idealų bernvakarį.

2. Nusistatykite biudžetą

Sužinoję, kokių pramogų nori jaunikis, galite nusistatyti biudžetą. Įvertinkite, kiek žmonių ketina dalyvauti bernvakaryje ir kokių pramogų norėtų būsimas jaunikis. Internete suraskite visų pramogų kainas, turėkite omenyje, kad prisidės maisto ir gėrimų išlaidos. Be to, kaltininkui per bernvakarį įteikiama ir dovana, kuri nuolat primins apie linksmai praleistą laiką.

3. Pasirūpinkite dovana

Internete galite rasti tiek smagių, tiek praktiškų dovanų, kurios ne tik sukels šypseną, bet ir bus panaudotos namuose. Viena iš tokių dovanų gali būti erotinės prekės, pavyzdžiui, masturbatoriai. Jeigu norite būsimam jaunikiui įteikti būtent tokio tipo dovaną, užsukite į internetinę parduotuvę Romantika. Kartu su šia dovana, galite įteikti ir šmaikščius marškinėlius. Aktyviai dalinkitės idėjomis su kitais bernvakario dalyviais ir kartu sugalvosite geriausią dovaną jaunikiui.

4. Pasirinkite datą

Pabroliai, rengdami bernvakarį, ne tik siekia bent trumpam atitraukti jaunikį nuo intensyvaus vestuvių ceremonijos planavimo, bet ir susipažinti su būsimais vestuvių svečiais. Dėl to pasitarkite su būsimais šventės svečiais, kurie ketina dalyvauti bernvakaryje, ir nuspręskite, kuriomis dienomis bus daugiausia dalyvaujančių. Be to, patariama rengti bernvakario šventę bent mėnesį prieš vestuves. Tokiu atveju, įbrėžimai ar mėlynės ant kūno spės sugyti ir nesugadins vestuvių nuotraukų.

5. Paruoškite kvietimą

Kvietimas – ne mažiau svarbus bernvakario elementas. Priklausomai nuo jaunikio būdo bruožų, atitinkamai pakvieskite jį į savo būsimą šventę. Jeigu jaunikis ramesnio būdo, patys pristatykite laišką, atviruką ar užsakykite pristatymą kurjeriu. Kitu atveju, galima suorganizuoti pagrobimą ar kažką panašaus. Pasidalinkite su kitais svečiais idėjomis ir priimkite bendrą sprendimą.

Akivaizdu, bernvakario organizavimas nėra lengva užduotis. Pasinaudoję aukščiau pateiktais patarimais, galėsite sukurti įsimintiną šventę jaunikiui. Svarbiausia pažinti jaunikį ir žinoti, kas jam teikia teigiamas emocijas. Smagios pramogos, šmaikščios dovanos ir netikėtas pakvietimas atmintyje išliks tikrai ilgam.

 

PR

Naujienos iš interneto