Populiariausi JAV saldumynai Lietuvoje

PR

Candy POP Amerikietiški saldumynai – tai populiariausia kategorija, kurios nepraleidžia nei vienas smaližius, nes jis žino, kad JAV gyventojų mėgiamais saldumynais be jokio vargo jau galima mėgautis ir Lietuvoje.

Kokie JAV guminukai yra populiarūs Lietuvoje?

Mažai kas nemėgsta guminukų, amerikiečiai taip pat ne išimtis. Svajonių šalyje ypač mėgstami gamintojo SOUR PATCH KIDS skanėstai. Minėto gamintojo guminukai išsiskiria minkštumu bei dydžiu. Sakoma, kad SOUR PATCH KIDS guminukai yra dvigubai didesni už kitų gamintojų guminukus. Kramtant guminukus, pajusite, kaip jie iš rūgščių greitai pavirsta į saldžius apelsinų, mėlynųjų aviečių, vyšnių, žaliosios citrinos bei citrinos skonio saldėsius. Šiai skonio variacijai įtakos turi tai, kad visi SOUR PATCH KIDS guminukai dengti rūgščiu cukrumi.

Guminukai TWIZZLERS, pasiekę Candy POP iš JAV, yra labai universalus skanėstas. Visų pirma, tai tobulas, mažai riebalų turintis saldumynas, kuris, tiesą sakant, pasižymi gana savotišku skoniu, kuris, greičiausiai, taip ir traukia smaližius visame pasaulyje.

Visų antra, šie sukti guminukai gali pasitarnauti ir kaip šiaudelis, ragaujant mėgstamus gėrimus,

Kokie JAV šokoladiniai skanėstai yra populiarūs Lietuvoje?

Garsieji REESE’S šokoladiniai krepšeliai Lietuvoje kasdien tampa vis populiaresni. Paragavus šio deserto, galima lengvai suprasti, kodėl šis šokoladinis, riešutų sviestu įdarytas skanėstas yra laikomas saldumynų etalonu svajonių šalyje. Tiek vaikams, tiek suaugusiems patinkantis desertas skaičiuoja jau ne vieną populiarumo dešimtmetį ir be jokios abejonės suskaičiuos jų dar ne vieną.

Šokoladiniai saldainiai HERSHEY’S yra dar vienas JAV šokoladinis skanėstas, spėjęs „įleisti“ savo šaknis Lietuvoje. Šie pieninio šokolado saldainiai-lašeliai pasižymi tobulu skoniu. Žinoma, kitaip ir negalėtų būti, nes „išlepę“ gurmanai tikrai nevalgyto saldainių, kuriais nebūtų galima pasimėgauti.

Kokie JAV sausainiai populiarūs Lietuvoje?

Jeigu reikėtų įvardyti sausainius, kurie labai patinka ir lietuviams, ir amerikiečiams, tai be jokios abejonės būtų sausainiai POPTARTS (FROSTED S’MORES). Šiuos sausainius įprasta valgyti dviem būdais. Pirmasis būdas yra įprastas visiems, o štai antrasis Lietuvoje vis dar yra naujovė: šie populiarūs amerikietiški sausainiai su saldžiu įdaru ir glaistu išorinėje pusėje gali būti valgomi, pašildžius juos mikrobangų krosnelėje, orkaitėje ar gruzdintuvėje.

Naujienos iš interneto