Keičiasi „Maximos“ parduotuvių darbo laikas per šventes

Prekybos tinklas „Maxima“ informuoja, kad pirmąją šv. Kalėdų ir Naujųjų metų dieną parduotuvės nedirbs, o kitomis šventinėmis dienomis darbo laikas bus sutrumpintas.

Žiemos šventės yra skirtos šeimai ir buvimui su artimaisiais, tad Kūčių vakarą ir išvakarėse Naujųjų metų savo komandai suteiksime daugiau laisvo laiko pasiruošti šventėms, o per Kalėdas ir pirmąją Naujųjų metų dieną darbuotojai turės išeiginę, kad galėtų šventes praleisti su savo šeimomis“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ Personalo departamento direktorė Tatsiana Ihnatovich.

Per Kūčias, gruodžio 24 dieną, „Maxima“ parduotuvės visoje Lietuvoje dirbs trumpiau – iki 19 valandos. Pirmąją šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25 dieną, parduotuvės nedirbs. Gruodžio 26-ąją parduotuvės atsidarys vėliau – nuo 9 valandos, o uždaromos bus įprastu metu.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, „Maxima“ parduotuvių darbo laikas sutrumpės viena valanda – apsipirkti bus galima iki 21 valandos, o kai kuriose „Maxima“ parduotuvėse iki 19 arba 20 valandos. Sausio 1-ąją „Maximos“ parduotuvės nedirbs.

Pasak T. Ihnatovich, būdamas didžiausiu darbdaviu Lietuvoje, prekybos tinklas deda daug pastangų, kad darbuotojams būtų užtikrinta darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyra. Tam pasitelkiami įvairūs būdai – ir daugiau poilsio per šventes, ir plečiamas kolektyvinėje sutartyje įtvirtintas papildomų naudų paketas.

Šventinis Kalėdų sezonas būna pats darbų įkarštis, tačiau T. Ihnatovich pastebi, kad darbo valandų sutrumpinimas per pačias šventes nesukelia nepatogumų pirkėjams. Darbo laikas keičiamas atsižvelgiant ir į pirkėjų srautus.

Nuolat stebime ir analizuojame savo lankytojų apsipirkimo įpročius ir matome, kad pirkinius iš anksto planuoja vis didesnė dalis žmonių. Kviečiame savo pirkėjus to nepamiršti iš prieš didžiąsias šventes, nes tuomet apsipirkimo procesas būna gerokai paprastesnis ir mažiau kelia streso. O mes savo ruožtu užtikrinsime gausų Kalėdoms skirtų prekių asortimentą ir itin patrauklius kainų pasiūlymus“, – sako ji.

Kad šventinių rūpesčių būtų dar mažiau, „Maxima“ kasmet plečia ir jau paruoštų šventinių patiekalų asortimentą. Šiemet „Meistro kokybės“ gausa pasipildys dar iki šiol parduotuvėse nematytais kulinarijos ir konditerijos gaminiais.

Susipažinti su visų „Maxima“ parduotuvių darbo laikais galima čia – https://www.maxima.lt/parduotuves

Šaltinis: Maxima pranešimas spaudai

Naujienos iš interneto