Velykės dovanos vaikams: patarimai ir idėjos

Sveikuoliškasis_Velykes krepselis_Maxima
Sveikuoliškas Velykės krepšelis

Net 8 iš 10 „Maximos“ pirkėjų per Velykas teikia dovanas savo artimiesiems, rodo kovą atlikta „Maximos“ pirkėjų apklausa. Panašu, kad Velykos vaikams pagal dovanas taps antrosiomis Kalėdomis. O ką įdėti į Velykės lauktuvių krepšelį? Dalinamės 5 idėjomis, kuriomis džiaugsis ir mažasis smaližius, ir sveikuolis.

„Prieš Velykas šventėms besirengiantiems žmonėms rūpesčių netrūksta, tačiau pirkdami maistą šventėms, tėvai ir artimieji nepamiršta palepinti mažųjų. Būtent per Velykas iki 10 kartų išauga šokoladinių kiaušinių pardavimai, dvigubai daugiau nuperkama ir žaislų“, – sako Renata Dantė, bendrovės „Maxima LT“ komunikacijos vadovė.

„Maximos“ tyrimo duomenimis, visą šią savaitę lietuviai skyrė pasiruošimui šv. Velykoms: 9 iš dešimties margino kiaušinius bei tvarkė namus, 8 iš dešimties ruošė maistą šventinimam stalui, dar beveik trečdalis pirko dovanas artimiesiems ir siuntė sveikinimus užsienyje gyvenantiems šeimos nariams bei draugams.

„Visgi pagrindinis apsipirkimas prieš šventes vyks paskutinėmis dienomis prieš Velykas, todėl norėdami palengvinti rūpesčių naštą siūlome kelias idėjas, ką papildomai įsidėti į pirkinių krepšelį, kad Velykų rytą mažieji rastų Velykės dovanėlių. Joms suruošti užteks ir kelių eurų, o svarbiausias ingredientas čia bus artimųjų dėmesys ir nedidelės dekoracijos, kurios net mažiausią dovanėlę pavers švente“, – teigia R. Dantė.

Siūlomi velykinių dovanų krepšelių variantai „Mažasis“, „Populiarusis“, „Gurmaniškasis“, „Sveikuoliškas“ ir „Smaližių“ tiks ir taupantiems, ir planuojantiems išleisti daugiau. Jų kaina svyruoja nuo 2 iki 10 eurų, o juose – ne tik saldumynai, bet ir sveikesnės alternatyvos: obuoliai, riešutai, morkos ir kiti skanėstai.

Taupusis_Velykes krepselis_Maxima
Taupus Velykės krepšelis

Mažasis krepšelis iki 5 eurų

Į „Mažąjį“ krepšelį siūloma dėti velykinius šokoladinius triušius ir kiaušinius. Rinkinių kaina prasideda nuo poros eurų, o šventinį savaitgalį velykiniams saldainiams bus taikomos ir papildomos nuolaidos.

Populiarusis krepšelis iki 7 eurų

„Populiarusis“ krepšelis sudarytas pagal dažniausiai perkamus produktus šv. Velykų proga. Tai „Kinder Surprise“ šokoladiniai kiaušiniai, velykinis šokoladinis zuikis ir kiti saldumynai, keksiukas.

Sveikuoliškas krepšelis iki 7 eurų

Dovanų krepšelis sveikuoliams – ryškus, spalvotas ir puikiai tiks tiems, kurie ieško alternatyvų saldumynams. Jo turinys: obuoliai, morkytės, kviečių želmenys, šaldytos džiovintos braškės.

Smaližių krepšelis iki 7 eurų

Šiuo dovanų krepšeliu galės pasidalinti net keli smaližiai. Jame – nedidelis tortas, įvairių skonių keksiukai, kanelės, šokoladiniai kiaušiniai.

Gurmaniškasis krepšelis iki 10 eurų

Velykės krepšelis, kuriuo greičiausiai pasidžiaugs ne vienas vaikas. Į jį siūloma įdėti putpelių kiaušinių, migdolų, riešutų ir šokoladinių dražė mišinį, dumplainių. Šis krepšelis puikiai tiktų vyresniems vaikams.

Lojalių „Maximos“ pirkėjų apklausa apie artėjančias šv. Velykas – šventimo tradicijas ir pirkinius – atlikta 2017 metų kovo mėnesį, apklausoje dalyvavo 528 respondentai.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 237 „Maxima“ parduotuvės, kuriose dirba beveik 16 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. pirkėjų.

 

Daugiau informacijos:

Renata Dantė

„Maxima LT“ komunikacijos vadovė

Naujienos iš interneto