„Tele2“ pasiūlymų lietus – neribotas mobilusis internetas namams ir planšetiniai kompiuteriai už simbolinę kainą

160916_namu-internetas

Lietuvoje pristatyta naujovė – spartusis internetas namams, visiškai neribotas nei greičiu, nei duomenų kiekiu. Šia paslauga galima naudotis visur, kur tik yra pasiekiamas „Tele2“ 4G ryšys. Paslaugos kaina šiuo metu yra itin patraukli, kartu galite įsigyti ir planšetinį kompiuterį vos nuo  1 Eur, be jokio mėnesinio mokesčio.

Mėnesinis paslaugos mokestis šiuo metu yra tik 19 Eur/mėn. (standartinė kaina – 24 Eur/mėn.). Toks pasiūlymas galioja pasirašius 24 mėn. sutartį. Kartu suteikiamas „Huawei“ modemas, kuris kainuoja vos 1 Eur.

Išsirinkite sau tinkamiausią planšetinį kompiuterį

Naudotis neribotu mobiliuoju namų internetu bus dar smagiau ir patogiau su planšetiniu kompiuteriu, kurio didelis ekranas ir kokybiškas vaizdas gali atstoti stacionarų ar nešiojamą kompiuterį. Sau tinkamą galite išsirinkti iš dviejų skirtingų „Lenovo“ modelių arba siūlomo „Samsung“.

 „Lenovo Ideatab 3“ – patogus, lengvas ir paprastas naudoti planšetinis kompiuteris puikiai tiks kasdieniam naudojimui. Planšetinį „Lenovo“ kompiuterį galėsite įsigyti už 1 Eur vienkartinę įmoką. „Samsung Tab A 10.2016“ – puikiai tiks mėgstantiems žiūrėti vaizdo turinį, fotografuoti ar filmuoti, aukštos kokybės raiška, didelis ekranas, ir patogus valdymas, puikiai tiks ne tik ieškantiems patogumo, bet ir tiems, kam rūpi įrenginio dizainas. „Lenovo Ideatab2 8 A8-50“ planšetinis kompiuteris yra itin plonas ir lengvas, puikiai tiks keliaujantiems, nes planšetė turi talpią bateriją, todėl kompiuteris veiks ilgiau.

Pradėti naudotis namų internetu yra paprasta – tam nereikia jokių specialių įgūdžių ar laidų vedimo, tereikia turėti modemą ir elektros lizdą. Detali instrukcija, kaip pradėti naudotis internetu pridedama kartu su modemu arba ją rasite „Tele2“ interneto puslapyje kartu su vaizdo įrašu, kuris detaliai paaiškina visus žingsnius (adresas: www.tele2.lt/instrukcija).

Mobiliojo namų interneto pritaikymas

„Tele2“ 4G tinklas plečiasi labai sparčiai, ryšys jau diegiamas  miestuose, kurie turi iki 1000 gyventojų, taigi mažesnių miestų ir miestelių gyventojai gali naudotis tokiu pačiu greitu ir kokybišku internetu, kaip ir didmiesčių gyventojai.

Mobilusis internetas namams yra greitas ir nebrangus, tad gali būti pagrindinis interneto šaltinis namuose. Turėdami mobiliojo interneto modemą, jį galėsite prijungti visur, kur tik jums reikia. Galbūt atvykstate studijuoti į naują miestą ir interneto ryšio naujame būste nėra, tuomet „Tele2“ namų internetas bus puikus pasirinkimas. O gal dažnai laiką leidžiate sodyboje? Internetas veiks visur, kur tik veikia „Tele2“interneto tinklas ir yra elektra.

„Tele2“ 4G ryšiu gali naudotis 99 proc. Lietuvos gyventojų, 101 mieste, įskaitant mažiausius. LR Ryšio reguliavimo tarnybos tyrimo duomenimis, „Tele2“ 4G tinklo aprėptis siekia 93 proc. visos Lietuvos teritorijos. „Tele2“ plečia ir dar greitesnį 4G+ tinklą – juo gali naudotis 55 proc. gyventojų, itin greitas internetas veikia jau 36 miestuose.

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galite sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba internete www.tele2.lt

PR

 

Naujienos iš interneto