Trakų aštunkojis

traku-rajono-savivaldybe

Gera būti valdžioje

Pabodo darbas ir žiema?! Laukiate pavasario ir atostogų?! Ilgitės svečių šalių?! Norite pakeliausti?! Nebrangiai… O gal nemokamai?!
Tuomet reikia būti  partijų koalicijoje ir kelionės nemokamos – Jūsų paslaugoms?!
Svajojate aplankyti Ispaniją?! O gal Portugaliją? Pakeliauti po senąją Gruziją?
Nenorite išlaidauti?! Kreipkitęa į savivaldybę: savaitė atostogų Portugalijoje – nemokamai! Už valdiškus pinigus!
Sakote, nerealu?! Jūs klystate!
Tereikia būti valdančiosios tarybos nariu, kaip K. Blaževičius, V. Olechnovičius, G. Smolskienė ar Z. Abeciūnienė, ir kelionė  į saulėtąją Portugaliją apmokėta savivaldybės pinigais!
Galima būti bent socdemu, kaip Z. Matonis!
Geriau, jei tu ,,arčiau dievo” – esi mero patarėja, kaip Audrytė. Virganavičiūtė! Pavargai ir atostogos prie Atlanto vandenyno tiesiog būtinos!
Dar geriau – jei esi mero patarėjas, tėvelio ir mamytės sūnelis – Tomukas Romaška! Savaitė atostogų už valdiškus pinigus tiesiog privaloma!
Tinka ir pasėdėti (atsiprašau, savivaldybėje tai darbu vadinama) mėnesiuką-kitą kam nors ,,ant galvos”, kaip Inutė Neverovskienė, ir kelialapis į saulėtąją Portugaliją tavo rankose!
O visų geriausia – būti meru Vytautu. Zaliecku! Tuomet garantuota dviguba apsauga! Savaitė Portugalijoje ir dar viena Gruzijoje! Non stop! Iš lėktuvo – į lėktuvą! Kad atostogos tikrai pasijaustų! Jei keliauti- tai keliauti! Negi gaila! Dar gi visų atmintyje mero ir Astutės kelionė į saulėtąją Turkiją, kada rajonas buvo likę visą savaite be vadovų, Juk viskas galima, juk visi savi, balsuoja tik už savus., juk tai savivaldybė, kur viskas įmanoma.
Rašyta balandžio  pirmąja.

Rimtas NERIMTAS

Naujienos iš interneto