Aleksandras Makejevas ir Jonas Čepulis leidosi į kelionę aplink Lietuvą

Kopija iš Plakatas[1] (1)

Populiarių lietuviškų serialų garso takelių autorius Aleksandras Makejevas ir įvairių televizijos projektų dalyvis bei roko muzikantas Jonas Čepulis ryžosi apvažiuoti Lietuvos vietoves, į kurias retai užsuka šalies atlikėjai. Muzikantų duetas savo gerbėjams žada ilgus, malonius ir kiek nostalgiškus gyvos muzikos vakarus.
“Iki gegužės mėnesio planuojame apvažiuoti bent 50 Lietuvos miestų ir miestelių. Į savo tvarkaraštį įtraukiame ir tokias vietas, kurias dėl potencialiai nedidelio pelno sąmoningai apleidžia kiti atlikėjai. Šios kelionės tikslas – surengti nuoširdžius gyvos muzikos pasirodymus tiems žmonėms, kurie neturi galimybės mėgautis tokiais renginiais taip dažnai, kaip didžiųjų Lietuvos miestų gyventojai”, – pasakojo muzikantai.
Dueto programą šios kelionės metu sudarys autoriniai abiejų muzikantų kūriniai, o taip pat populiariausios lietuvių liaudies dainos. Šiemet kovo mėn. 29 dieną 16 valandą šio dueto muziką gyvai išgirsti galės Lentvario miesto gyventojai ir svečiai, vėliau gastrolės vyks Birštone, Abromiškėse, Bijūnuose ir kituose miestuose bei miesteliuose.

Naujienos iš interneto