Popamokinei veiklai skatinti – papildomos lėšos

Švietimo ir mokslo ministerija skelbia neformaliojo vaikų švietimo projektų rėmimo konkursą, kurio tikslas – paskatinti vaikus aktyviau dalyvauti neformaliojo švietimo veikloje.

Konkursui galima teikti pačius įvairiausius projektus, kurių veiklos turi būti praktinės, skatinančios vaikus bendrauti ir bendradarbiauti, dalyvauti kūrybinėse, sportinėse, edukacinėse programose, ekskursijose, tyrinėti artimiausią aplinką, pažinti gamtos reiškinius. Šie projektai gali vykti ir vaikų vasaros poilsio metu.

Paraiškos turi būti teikiamos tik nacionaliniams projektams, sudarantiems galimybes įvairiose veiklose dalyvauti vaikams iš daugiau nei 5 savivaldybių. Jie turi tęsti ilgiau nei tris mėnesius.

 Projektams numatyta skirti 200 tūkst. Lt. Vienam projektui – iki 10 tūkst. Lt.

 Paraiškas finansavimui gali teikti  asociacijos, kurių  veikla susijusi su švietimu. Laukiami vaikų ir jaunimo organizacijų, švietimo bendruomenių asociacijų projektai ir pan.

 Neformaliojo vaikų švietimo projektų rėmimo konkurso paraiškas iki balandžio 14 dienos reikia pateikti Lietuvos neformaliojo mokinių švietimo centrui (Žirmūnų  g. 1B, Vilnius LT-09101) ir el. p. konkursas@lmnsc.lt

Daugiau informacijos apie konkursą:  (8 5) 2316133 ir el. p. konkursas@lmnsc.lt
Konkurso nuostatai, paraiška ir kita informacija apie konkursą skelbiama  Švietimo ir mokslo ministerijos internetiniame tinklalapyje http://www.smm.lt/web/lt/konkursai/kiti-konkursai/neformaliojo-vaiku-svietimo-projektu-finansavimo-konkursas

Švietimo ir mokslo ministerijos

Komunikacijos skyrius

E.p.info@smm.lt
Tel. (8 5) 219 1253

Naujienos iš interneto