Faktai, kuriuos derėtų žinoti apie pėdkelnes

Įsibėgėjant kalendoriniam pavasariui, akys vis dažniau krypsta į spintos dalį, kurioje kabo įvairiausių modelių suknelės bei sijonai. Žinoma, dar teks luktelėti nuogų kojų sezono, tačiau pasirinkus skirtingo stiliaus pėdkelnes šiltojo metų laiko laukimas pasidaro daug mielesnis ir, be jokios abejonės, stilingesnis.

Pėdkelnės – ne tik išbaigtam įvaizdžiui

Pėdkelnių modelių asortimentas tikrai išskirtinai platus. Jos yra tarsi vyšnaitė ant torto, norint stilingo bei išbaigto įvaizdžio. Vis dėlto, tai nėra vienintelis pėdkelnių privalumas. Sakoma, kad pasirinkus tinkamo dydžio pėdkelnes galima netgi paslėpti tam tikrus figūros ypatumus, kurių nenorime akcentuoti: pėdkelnės pastebimai koreguoja moters figūrą, padailina kojas ir pan. Vėsesniu oru, pasirinkus storesnes pėdkelnes, patikimai galima apsisaugoti ir nuo „kandančio“ šaltuko.

Pėdkelnės tinka visoms moterims

Iš odai malonių medžiagų gaminamos pėdkelnės tinka visoms moterims, įskaitant ir tas, kurių oda yra itin jautri ir linkusi į alergijas. Stilistai, kalbėdami apie rūbų pasirinkimą, visada akcentuoja tai, kad tik tinkamo dydžio rūbai padės sukurti tobulą įvaizdį bei jaustis patogiai. Tinkamo dydžio pasirinkimo taisyklė galioja ir kalbant apie pėdkelnių pasirinkimą. Nuo 2 (S) iki 6 (XXL) dydžio tavopatogumui.lt pėdkelnės puikiai tiks įvairių figūros tipų moterims, kurios vertina aukščiausią kokybę bei nėra abejingos naujausioms mados tendencijoms. Atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad įsigyjant pėdkelnes internetu, atsižvelkite į savo svorį, klubų apimtį bei ūgį ir rinkitės gaminius, vadovaujantis pateiktomis dydžių lentelėmis.

Skirtingų storių pėdkelnės

Kol lauke dar pakankamai šalta, visada gelbsti storesnės, nuo 40 iki 100 ir daugiau denų pėdkelnės. Šios pėdkelnės yra priskiriamos nepermatomų pėdkelnių kategorijai, yra tvirtos, šiltos ir, žinoma, patvarios. Stilistai neleistų sumeluoti, kad pėdkelnės, kurių storis yra nuo 15 iki 20 denų, yra bene pačios universaliausios. Jos nėra tokios šiltos, kaip prieš tai minėtos pėdkelnės, tačiau patvarios ir suteikiančios dailesnį kojų vaizdą. Nuogų kojų efektą bei potyrį galima labai lengvai „prisijaukinti“, pasirinkus visiškai plonytes, vos nuo 6 iki 8 denų pėdkelnes.

 

PR

Naujienos iš interneto