Kaip kurti svetainės interjerą, turint tamsią odinę sofą?

Odiniai baldai (nuotr. Magrės baldai)

Svetainė dažnai supa mūsų gražiausius prisiminimus su šeima ar draugais. Tai – namų vieta, kurioje praleidžiame bene daugiausia laiko. Todėl svarbu sukurti komfortišką, malonią ir jaukią aplinką tiek sau, tiek kitiems. Tiesa, norint tai įgyvendinti turint tamsią odinę sofą, gali kilti nemažai iššūkių. Dėl šios priežasties pateikiame keletą lengvų būdų, kaip tai padaryti.

Į interjerą įtraukite šviesių spalvų

Tam, kad tamsūs odiniai baldai geriau įsilietų į interjerą, pravartu juos derinti su pastelinėmis, kreminėmis ir kitomis šviesiomis spalvomis. Tokių spalvų akcentus lengvai galite atskleisti naudodami pagalvėles, kilimus, pledus ar kitus šviesius aksesuarus. Taip sukursite spalvų kontrastą, kuris ne tik pagyvins svetainės interjerą, bet ir akcentuos odinę sofą, suteikdamas papildomų tekstūrų ir šilumos. Galbūt dar tik svarstote įsigyti odinę sofą arba norite ją atnaujinti? Didelių šių baldų pasirinkimą galite rasti magresbaldai.lt.

Maži dekoro elementai irgi reikšmingi

Veidrodis yra stilinga interjero detalė norintiems elegancija spinduliuojančios svetainės. O svajojantiems apie gyvesnę aplinką reikėtų nepamiršti žalumos. Jaukumo erdvei suteiks tokios interjero detalės kaip žvakės, knygos ar dekoratyvinės statulėlės. Tai maži, bet svarbūs dekoro elementai norintiems daugiau rafinuotumo svetainėje. Stilingų interjero detalių galite rasti ir anksčiau minėtu interneto adresu. Taigi, pasinaudokite proga sukurti išskirtinę namų aplinką.

Skirkite dėmesio apšvietimui

Apšvietimas turi daug įtakos svetainės interjerui. Juo galima išryškinti įvairiausius erdvės elementus, kartu ir odinę sofą, taip pat sukurti šiltą bei jaukią atmosferą. Norėdami išgauti norimą efektą, nepamirškite apsvarstyti galimybės paįvairinti svetainės interjerą ir pastatomais šviestuvais.

Įtraukite žaismingumo

Raštais išmargintos pagalvėlės ar kilimai gali būti puikus būdas paįvairinti interjerą su tamsia odine sofa. Naudodami tokius akcentus, ne tik sukursite žaismingą namų erdvę, bet ir galėsite perteikti savo asmeninį skonį. Skamba patraukliai, tiesa?

Nebijokite ryškių spalvų

Naudodami ryškias spalvas, galite subalansuoti tamsios odinės sofos kuriamą įvaizdį. Taip pat tai geras pasirinkimas norintiems sukurti didesnio kambario iliuziją. Na, o akį traukianti žalia arba mėlyna idealiai tinka trokštantiems gyvesnio ir autentiškesnio svetainės įvaizdžio.

Taigi, jei įsigijus odinę sofą kyla klausimas – „o kas dabar?“, tikimės, kad pasinaudoję šiais patarimais, pasieksite svajonių rezultatą. Kuriant namų interjerą, svarbu nebijoti perteikti savo asmeninį skonį ir pasitelkti vaizduotę. Tokiu būdu kur kas lengviau sukurti komfortišką aplinką, kurioje norėtųsi būti.

PR

Naujienos iš interneto