Televizoriaus pasirinkimas: pirkti internetu ar fizinėje parduotuvėje?

Šiandien rinkdamiesi daugelį pirkinių galime keliauti į fizines pardavimo vietas arba patogiai ir negaišdami daug laiko pirkti internetu. Pastaroji galimybė daugelį masina, tačiau kur geriau įsigyti tokį daiktą kaip televizorius? Rinktis e. parduotuvėje ar geriau skirti daugiau laiko kelionėms po įprastas pardavimo vietas?

Televizorių pirkti fizinėje parduotuvėje: kokie privalumai?

Bene esminis fizinės parduotuvės pranašumas bus tas, kad televizorių galima apžiūrėti realiai, įsitikinti, ar jo vaizdo kokybė bei kiti parametrai atitinka Jūsų lūkesčius. Negana to, fizinėje parduotuvėje lengva įsitikinti ne tik vaizdo, bet ir garso kokybe.

Lengva palyginti su kitais variantais, kadangi parduotuvėse paprastai išrikiuota nemažai įvairių modelių.

Dar vienas fizinės parduotuvės pranašumas tas, jog čia yra galimybę gyvai pasikonsultuoti, pasitarti su specialistais, užduoti jiems klausimus, o jei nežinote, koks televizorius geriausiai tinka, gauti vertingų patarimų ir taip apsispręsti.

Televizorių pirkti internetu: kokie privalumai?

Didelis virtualios parduotuvės pranašumas yra tas, kad čia pirkdami Jūs galite sutaupyti labai daug brangaus savo laiko. Ypač tada, jei tiksliai žinote, ko ieškote. Jums nereikės laukti eismo spūstyse, važinėti po parduotuves, rinktis – vos keli mygtuko paspaudimai ir televizorių įsigysite.

Labai platus pasirinkimas – dar vienas privalumas. Fizinėje parduotuvėje demonstruoti tiek modelių, kiek jų rasite e. parduotuvėje, vargu, ar įmanoma, todėl internete Jūs turėsite kur kas didesnę pasiūlą.

Pirkdami internetu neretai turėsite ir progą sutaupyti, nes tas pats modelis virtualioje parduotuvėje dažnai kainuoja pigiau.

Kai kuriose e. parduotuvėse yra komentarų, atsiliepimų funkcijos, tad yra galimybė apie svarstomą pirkti televizorių sužinoti iš tų, kurie tokį jau įsigijo. Beje, atsiliepimai neretai atskleidžia ir e. parduotuvės pirkėjų aptarnavimo kultūrą, pirkimo čia ypatumus.

Naujienos iš interneto