Aukštos kokybės dėžutės pakavimui

PR

Įvairių dydžių, formų ir rūšių kartoninės dėžutės pakavimui leis įgyvendinti pačius įvairiausius pakavimo poreikius. Tvirtas ir ilgaamžis gofruotas kartonas garantuoja patikimą apsaugą viduje gabenamiems kroviniams, todėl tokios dėžutės yra patogios ir saugios. Skaitykite toliau ir sužinokite, ką Jums gali pasiūlyti gofruoto kartono gaminių ekspertai ir išsirinkite sau labiausiai tinkamas pakuotes puikia kaina!

Skirtingų tipų dėžutės

Dėžutės pakavimui gali būti pritaikytos pačioms įvairiausioms reikmėms – pakuoti konditerijos gaminius, įvairius siuntinius, dovanėles, daugelį kitų daiktų. Išskiriamos mažos dėžutės ir didesnių dydžių arba didelės dėžės, tinkamos sunkių ar net trapių daiktų gabenimui – viskas priklauso nuo gofruoto kartono tipo ir tai, kokiems poreikiams dėžės taikysite.

Pas tiekėjus atrasite visų standartinių dydžių dėžučių ir dėžių, o jeigu reikalingi išskirtiniai dydžiai arba nestandartiniai dizaino sprendimai, galima kartono dėžių ir dėžučių gamyba pagal užsakymą.

Gofruoto kartono privalumai

Gofruotas kartonas yra vienas iš patvariausių ir ilgaamžiškiausių. Jis apsaugo krovinius nuo saulės spinduliuotės, drėgmės, kitų nepalankių aplinkos veiksnių, kaip ir oro sąlygų. Tarp dviejų lakštų įterptas gofruotas sluoksnis suteikia dėžėms didesnį elastingumą. Tokios dėžės sunkiau subraižomos ir pažeidžiamos, yra ilgaamžės ir tinka naudoti ne vieną kartą.

Dažniausiai yra naudojamas trisluoksnis gofruotas kartonas, kurio storis siekia apie 3–4,5 mm. Tai standartinis dydis. Į tokias dėžutes pakuojami įvairūs konditerijos gaminiai, taip pat buitinė chemija, dovanos, siuntiniai.

Penkiasluoksnio gofruoto kartono storis siekia net iki 7mm. Šis kartonas ypatingai stiprus bei tvirtas, tačiau dažniau naudojamas didelėms dėžėms, kurios pervežamos ilgais atstumais.

Prekyboje rasite ir mikro gofruoto kartono pasirinkimų labai mažiems siuntiniams ar dokumentų pakavimui. Šis kartonas yra labai plonas ir naudojamas tada, kai reikalinga tik minimali apsauga.

Išvaizdžios kartoninės dėžutės

Ne tik tvirtos, bet ir gražios – tokios yra gofruoto kartono dėžutės ir dėžės. Jos gali būti su dangteliais arba atviros, su rankenėlėmis arba be jų, sukurtos dar didesniam Jūsų patogumui. Kartono gaminių meistrai pasirūpins sukurti gražų dėžučių dizainą ir apipavidalinimą, jeigu pageidausite kažko neįprasto.

Įvairių rūšių kartoninės dėžutės pakavimui geromis kainomis! Lengvai ir patogiai išsirinkite pakuotes pagal savo poreikius.

Naujienos iš interneto