Lietuvos valstybės atkūrimo dienai skirti renginiai Lentvaryje

Artėjant Lietuvos valstybės atkūrimo dienos 103-osioms metinėms, Lentvario kultūros rūmai maloniai kviečia stebėti virtualią šokių šventę „Vienybė težydi“, skirtą minėti Vasario 16-ąją – Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, ir apjuosti Lietuvos platybes vienybės žiedu.

Virtualiame renginyje dalyvaus liaudiškų šokių grupės net iš penkių valstybių: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos ir Gruzijos. Renginio metu žiūrovai išvys įspūdingus skirtingų kultūrų ir tautų tradicinius šokius, dainas bei sveikinimus svečių gimtąja kalba. Susitikime ir stebėkime virtualią šventę š. m. vasario 16 d. 14:00 val. Lentvario kultūros rūmų socialinių tinklų (Facebook ir YouTube) platformose.

Taip pat skatiname prisijungti ir dalyvauti iniciatyvoje „Nuspalvinkime miestą Lietuvos trispalvės spalvomis!“. Puoškite namų ar įstaigų langus bei kiemus Lietuvos trispalvės spalvomis, o papuoštos aplinkos nuotraukas siųskite el. paštu į lentvariokultura@gmail.com iki vasario 14 d. Atsiųstais vaizdais bus dalijamasi Lentvario kultūros rūmų socialiniuose tinkluose.

Švęskime Lietuvos gimtadienį kartu!

Lentvario kultūros rūmų inf.

Naujienos iš interneto