Dėl remonto darbų Vilniaus geležinkelio stotyje – traukinių maršrutų pokyčiai

„Lietuvos geležinkelių“ grupės bendrovė „LG Keleiviams“ atkreipia keleivių dėmesį, kad dėl Vilniaus geležinkelio stotyje (VGS) atliekamų tunelio remonto darbų keisis dalies esamų maršrutų tvarkaraščiai.

Planuojantys būtinąsias keliones, raginami atkreipti dėmesį į tvarkaraščių pokyčius, kurie nuo gegužės 1 d. įsigalios maršrutuose Vilnius–Kena–Vilnius, Vilnius–Turmantas–Vilnius, Jašiūnai–Vilnius, Varėna–Vilnius, Vilnius–Trakai–Vilnius ir Vilnius­–Kaunas. Konkretūs tvarkaraščių pokyčiai, galiosiantys nuo gegužės 1 d. iki 20 d., rytoj, balandžio 28 d., bus  paskelbti internetinėje svetainėje www.traukiniobilietas.lt.

Remonto darbai VGS pradėti dar balandžio 6 d. – demontuojamas antrosios požeminės perėjos tunelis. Tunelis buvo avarinės būklės, keleiviai jau kurį laiką juo nesinaudojo. Demontavimo darbus atliekanti įmonė patikino, kad šiuo sudėtingu laikotarpiu laikysis visų saugumo priemonių. Įvertinta ir tai, kad dėl sumažėjusio kelionių srauto remontas sukels mažesnius nepatogumus keleiviams.

Planuojama, kad tunelio demontavimas bus baigtas gegužės pabaigoje. Nuo balandžio 6 d., aptvėrus darbų teritoriją, į pirmąjį peroną keleiviai negali patekti per kairįjį stoties sparną (nuo troleibusų stotelės). Judėjimas į šį peroną vyksta per geležinkelio stoties pastatą arba einant dešiniuoju jo sparnu.

AB „Lietuvos geležinkeliai“ informacija

Naujienos iš interneto