„Tele2“ pristato naują išmanųjį „Fonos“: dabar įsigysite pigiau ir gausite dovanų

PR

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2” pristato naujieną – naujosios kartos išmanųjį telefoną „Fonos O1“ ir skelbia nuolaidą jam įsigyti. Tai padaryti ir dar gauti dovanų galima tik operatoriaus salonuose arba internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

„Džiaugiamės galėdami savo klientams pristatyti naujieną – išmanųjį „Fonos O1“. Tai ypatingas telefonas: jame įdiegtos pažangiausios technologijos, skirtos naujausiems flagmanams, tačiau jį įsigyti, beje tik iš „Tele2“, galima už ypač patrauklią kainą“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ pardavimų direktorė.

Pradinė įmoka – 1 Eur, išmanioji apyrankė – 1 ct

Šiuo metu telefonui „Fonos O1“ su 64 GB atmintine galioja itin patrauklus pasiūlymas: jam įsigyti taikoma 20 proc. nuolaida ir tik 1 Eur pradinė įmoka, o kartu su juo – vos už centą – galima gauti ir išmaniąją apyrankę „Fitbit Inspire HR“.

Sumokėjus minėtą 1 Eur pradinę įmoką ir pasirašius 24 mėn. sutartį su „Tele2“ neribotų pokalbių ir SMS planais (nuo 7,5 Eur/mėn.), skelbiamais www.tele2.lt, šis telefonas dabar kainuoja 8,25 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu – 249 Eur).

Be to, pasirinkus mokėjimo planą su neribotais pokalbiais, SMS ir 2,5 GB ar daugiau duomenų (nuo 9,9 Eur/mėn.), išmani apyrankė „Fitbit Inspire HR“ kainuos vos 0,01 Eur (dovanos vertė – 99 Eur).

Nuolaida taikoma nuo kainos ne akcijos metu. Telefonų skaičius ir pasiūlymo laikas riboti. Taikomas valstybės nustatytas laikmenos mokestis – 5,25 Eur. Daugiau informacijos www.tele2.lt arba paskambinus 117.

Kodėl verta rinktis „Fonos O1“?

Naujasis telefonas „Fonos O1“ stebina savo privalumų gausa. Tvirtas ir elegantiškas dizainas, patvarus metalinis rėmelis, 6 colių įstrižainės ekranas ir net 3 kameros – tik dalis geriausiųjų šio telefono savybių.

Nors „Fonos O1“ priskiriamas vidutinio segmento telefonų grupei, jame įdiegta tokių funkcijų, kurias dažniausiai palaiko tik prabangūs flagmanai. Viena tokių – greitasis įkrovimas, dėl kurio net visiškai išsekusią bateriją papildyti galima itin sparčiai. Beje, jos talpa siekia 3500 mAh, taigi bateriją įkrovus pilnai – telefonui energijos užteks parai ar net kelioms.

Tai dar ne viskas. Dovanų pridedamas ir belaidis įkroviklis, kuris ypač praverčia kelionėse, gamtoje ir visur, kur sunkiau atrasti elektros lizdą. Telefoną tereikia padėti ant šio išmanaus įkroviklio ir baterija ima akimirksniu pildytis energija.

Be to, išmaniajame įdiegtas ir piršto atspaudo skaitytuvas bei veido atpažinimo funkcija. Dėl jų telefoną atrakinti galima itin greitai ir patogiai: prisilietimu arba žvilgtelėjimu į ekraną. Šios technologijos užtikrina ir informacijos saugumą – jas įjungus, išmanųjį atrakinti galės tik jo savininkas.

Naujosios kartos funkcijų telefone įdiegta ir daugiau. Pavyzdžiui – „NFC“ technologija. Jos dėka su „Fonos O1“ galima lengvai atlikti kasdieninius bekontakčius mokėjimus ir susieti telefoną su kitais įrenginiais.

Ne mažiau įspūdingos ir „Fonos O1“ kameros. Dviguba yra įdiegta telefono nugarėlėje, o trečioji, skirta asmenukėms, priekyje. Beje, pastaroji yra papildyta sulieto fono funkcija, praversiančia kuriant portretines nuotraukas.

Iš karto paruoštas naudotis

Nepaisant to, jog į „Fonos O1“ įdiegta tiek daug pažangių technologinių sprendimų, šiuo telefonu naudotis ypač lengva ir patogu. Todėl tai puikus pasirinkimas ieškantiems savo pirmojo išmaniojo arba anksčiau turėjusiems žemos klasės telefoną ir dabar norintiems išmėginti daugiau funkcijų.

Tik įsijungę naująjį išmanųjį, galėsite iškart pradėti juo naudotis. Gamintojai viskuo pasirūpino iš anksto: nustatyti lietuvių kalbą, įdiegti „Microsoft Office“ programų paketą bei įrašyti svarbiausias programėles, tokias kaip „Facebook“, „Instagram“, „Google“ ir kt.

Naująjį telefoną įsigyti ir daugiau informacijos sužinoti galima internetinėje svetainėje www.tele2.lt bei visuose „Tele2“ salonuose.

Naujienos iš interneto