MOTINOS DIENAI SKIRTAS KONCERTAS LENTVARYJE

Lentvario kultūros rūmai, kaip ir kasmet, organizavo vieną gražiausių metų renginių – Motinos dienai skirtą koncertą. Šiais metais gegužės 3-iosios vakarą, visas mamas ir močiutes kvietėme į Lentvario parapijos namų salę pasiklausyti ne tik Lentvario švietimo įstaigų mokinių pasirodymų, bet ir profesionalios atlikėjos koncerto.

Puikiu pasirodymu džiugino Lentvario „Versmės“ gimnazijos atlikėjai, kurie atliko dainą-šokį „Robotas Bronislovas“. Nuostabią Bruno Ferrero miniatiūrą skaitė Lentvario Motiejaus Šimelionio gimnazijos 5b klasės mokinys Aurelijus Stropus, tuo visiems primindamas, kad imant reikia ir patiems duoti. Mokinį lydėjo mokytoja Jovita Urmulevičienė. Nepakartojamą pasirodymą surengė Lentvario Henriko Senkevičiaus gimnazijos jaunučių popchoras „Kolorowe nutki“ ir jų vadovas Edvard Mogilnickij, bei mokytoja Andželika Jacunskienė. Šventę vainikavo įstabaus balso savininkė – atlikėja,  „Lietuvos Balso“, bei „Finalo Ketvertas“ projektų dalyvė – Karolina Lyndo.

Susirinkusias Mamas sveikino Trakų rajono savivaldybės tarybos narė Teresa Solovjova, dalyviams padėkas dalino Lentvario kultūros rūmų direktorė Ieva Skaistytė, o šventę vainikavo dalyvių Mamoms dovanojamos gėlės ir nuoširdūs, džiaugsmo ašarą spaudžiantys, sveikinimai, bei palinkėjimai.

Dėkojame visiems dalyviams ir žiūrovams bei  renginio rėmėjui ­– Trakų rajono savivaldybei už šiltą ir jaukų vakarą, kupiną džiaugsmingų akimirkų bei nuoširdžių sveikinimų.

Lentvario kultūros rūmų informacija

Naujienos iš interneto