Apdovanoti šimtukininkai ir jų mokytojai

Simtukininkai

Pirmadienį Trakų rajono savivaldybės Didžiojoje salėje buvo apdovanoti rajono abiturientai už puikų mokymąsi ir aukštus valstybinių brandos egzaminų rezultatus. Surinkusiesiems 98–100 balų buvo įteiktos padėkos ir piniginės premijos. Mokytojams įteiktos padėkos už puikų mokinių paruošimą valstybiniams brandos egzaminams. Apdovanoti 15 abiturientų ir 16 mokytojų.

Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė pasveikino rajono šimtukininkus, juos ruošusius mokytojus, jų tėvus, palinkėjo sėkmės ir pakvietė diskusijai skanaujant specialiai šiai progai užsakyto torto. Taip pat merė padėkojo Savivaldybės tarybos nariams, gyventojams ir verslininkams, prisidėjusiems prie piniginių premijų šimtukininkams fondo.
Už aukštus valstybinių brandos egzaminų rezultatus daugiausiai apdovanotųjų buvo iš Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos, net 7. Kiti skaičiai kuklesni – 3 iš Lentvario Motiejaus Šimelionio gimnazijos, po 2 iš Trakų ir Lentvario Henriko Senkevičiaus gimnazijų, 1 iš Rūdiškių gimnazijos.
Didžiausia 300 Eur suma už 3 šimtukus skirta Ernestai Lenkauskaitei, nuo jos nedaug atsiliko Erika Nedvecka, gavusi 294 eurų premiją, taip pat: vienam moksleiviui įteikta 200 eurų, penkiems – 100 eurų, dviem – 99 eurų ir penkiems – 98 eurų premijos.
Aukšti rezultatai lydėjo moksleivius laikant šiuos egzaminus: anglų kalbos – 6, rusų kalbos – 6, informacinių technologijų – 4, lietuvių kalbos ir literatūros – 1, biologijos – 1, istorijos – 1, geografijos – 1.

Trakų rajono savivaldybės informacija

Alvydos Kazakevičiūtės-Staniunaitienės nuotr.

Naujienos iš interneto