Kalėdinė fejerija

d1_1514382491403

Trakų viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriaus „Kūrybiškumo saviraiškos studijos“ būrelio ir teatro studijos dalyviai su vadove Irena Jociene prieš pat šventes surengė naują pasirodymą – „Kalėdinę fejeriją“. Sumanymo įgyvendinimui kūrybinėse dirbtuvėse buvo siuvami nauji drabužiai, kuriamos ypatingos dekoracijos.

„Kalėdinė fejerija“ – tai neįtikėtina istorija apie Kalėdų stebuklą, Angelus ir Nykštukus, Sniego karalienę, vaikus ir draugystę. Skambant užburiančiai muzikai grakščiai šoko Pūga kviesdama Snaiges šokti kartu. Jau artėja šventės ir liko tik trys dienos, bet… pabudusi iš miego Sniego karalienė pastebėjo, kad dovanos vaikučiams dar nesudėtos į Kalėdų senelio maišą. Jai į talką atskubėjo linksmuoliai Nykštukai ir išmintingi bei ramūs Angelai. Visi drauge nepaprastai greitai atliko Karalienės prašymą ir pilną maišą dovanų nugabeno Kalėdų seneliui. Ramybės apimti Angelai ėmė sekti pasakas…

Kalėdos – tai ypatinga šventė, nes viskas, kuo tiki, gali išsipildyti. Taip nutiko ir „Kalėdinėje fejerijoje“. Į pasirodymą rinkosi tėveliai ir draugai. Kokios gi Kalėdos be artimųjų, draugų, stebuklų ir dovanėlių. Skambant paskutiniams muzikos akordams visi „Kūrybiškumo saviraiškos studijos“ nariai ir lankytojai gavo po Kalėdinę dovanėlę.

Kviečiame visus norinčius prisijungti prie mūsų studijos veiklos ir registruotis į būrelį 2018 metams. Į „Teatro saviraišką“ kviečiami vaikai nuo 9 iki 14 metų, į „Kūrybines dirbtuves“ vaikai nuo 7 iki 10 metų. Registracija tel. (8 528) 22 103 arba el. paštu trakuvaikub@gmail.com.

 

Margarita MAŽĖTIENĖ,

Vaikų literatūros skyriaus vyr. bibliotekininkė

Šaltinis – http://www.trakubiblioteka.lt/lt/naujienos/kaledine-fejerija/1057.

Naujienos iš interneto