Siuntos Lietuvoje: pigu, patogu ir paprasta

Kasdien Lietuvos keliais kursuoja daugybė kurjerių automobilių, gabenančių siuntas į įvairius Lietuvos miestus, miestelius ir kaimo vietoves. Šiais laikais keistis siuntiniais paprasta, todėl nenuostabu, kad tokių paslaugų paklausa sparčiai auga. Kaip nestebina ir tai, kad žmonės ieško puikaus kainos ir kokybės santykio – juk kaina yra vienas reikšmingiausių kriterijų, renkantis paslaugas ir jų teikėją.

parcel-logo-min

Mažiausią įmanomą siuntos pristatymo kainą Lietuvoje Jums pasiūlys „ParcelABC“. Tai internetinė platforma, suvienijusi tūkstančius vežėjų visame pasaulyje. Kompanijos veiklos principas remiasi laisvų vietų paieška ir užpildymu vežėjų transporte – sistema stebi ir fiksuoja laisvas vietas. Štai kodėl „ParcelABC“ visada garantuos patraukliausią kainą. Juk transportavimo paslaugas teikiantiems subjektams kur kas tikslingiau gabenti siuntą kiek mažesne nei įprasta kaina, negu važiuoti neužpildžius vietos transporte.

Naudodamiesi „ParcelABC“ platforma greitai sužinosite, kiek kainuos Jūsų siuntinio pristatymas į pageidaujamą vietą Lietuvoje. Skirkite vos kelias sekundes ir į specialią formą suveskite siuntos duomenis: paėmimo ir pristatymo taškus, svorį ir matmenis. Tai viskas, ko reikia, kad sistema pateiktų kelias pristatymo alternatyvas, iš kurių pasirinksite tą, kuri idealiausiai atitiks Jūsų poreikius. Atsižvelgdama į pateiktus duomenis sistema sugeneruoja laiko ir kainos atžvilgiu palankiausius pasiūlymus. Kone visos siuntos Lietuvoje pristatomos per vieną dieną. Sistemos pateikiamos kainos yra galutinės, apimančios visas su siuntos transportavimu susijusias išlaidas, patiriamas nuo išsiuntimo momento iki pristatymo gavėjui.

Tiesa, ne visi prioritetą teikia kainai, kartais sparta yra kur kas labiau vertinamas kriterijus. Bet ir šiuo atveju „ParcelABC“ bus numeris vienas, kadangi tarp pateikiamų alternatyvų – ne tik pigiausio pristatymo pasiūlymas, bet ir greičiausio, taip pat ir optimalus variantas tiems, kurie nori geriausio kainos ir spartos santykio.

Ne daugiau kaip minutė – tiek laiko reikės, kad galutinai suformuotumėte savo užsakymą. Pasirinkus vieną iš sistemos pateiktų alternatyvų reikia suvesti tikslią paėmimo ir pristatymo informaciją, apmokėti ir išsiųsti duomenis. Nurodytu elektroniniu paštu paslaugos užsakovui atkeliaus laiškas su brūkšniniu kodu. Pastarąjį reikia užklijuoti ant supakuotos siuntos ir viskas – telieka laukti kurjerio, kuris paims siuntą. Drauge su paketu kurjeriui nereikia pateikti jokių dokumentų, tik tinkamai supakuotą ir paženklintą siuntą.

Siuntimas naudojantis „ParcelABC“ platforma bus puikus pasirinkimas ne tik finansine, bet ir laiko prasme. Paprastai norėdami išsiųsti siuntą Lietuvoje ieškote informacijos apie vežėjus, jų paslaugų kainas, sąlygas. O pasirinkę „ParcelABC“ šią užduotį perleidžiate šiai sistemai. Antra, siuntinio nereikia vežti į artimiausią pašto skyrių norint išsiųsti, nes kurjeris pats atvyks Jūsų nurodytu adresu. Trečia, jokių sutarčių! „ParcelABC“ atsisako standartinių sutarčių, todėl galite pamiršti nemažai laiko atimančią dokumentaciją. Savo laiką visi vertiname, kadangi gyvename įtemptu ritmu ir neretai laisvo laiko stokojame, todėl toks patogus ir greitas siuntinio išsiuntimas bus tikras atradimas ne tik fiziniams asmenims, bet ir verslo subjektams, kur neretai išsiųsti siuntą jau „reikėjo vakar“.

Dar vienas naudojimosi „ParcelABC“ paslaugomis privalumas – neribotas siuntos dydis ir svoris. Tokią galimybę kompanija turi todėl, kad ieško laisvos vietos vežėjų transporte, o iš daugybės kurjerių tikrai atsiras tas, kuris galės priimti ir didelių gabaritų, sunkią siuntą.

siuntos-lietuvoje-parcel„ParcelABC“ taps patikimu Jūsų partneriu, garantuosiančiu mažiausią kainą, plačias mokėjimo pasirinkimo galimybes, siuntinio pristatymą principu „nuo durų iki durų“, greitą paslaugos užsakymą ir minimalias laiko sąnaudas, galimybę apdrausti siuntą. Maža to, atidavę paketą kurjeriui galėsite stebėti, kaip jis keliauja iki gavėjo – tam reikės siuntinio registracijos numerio.

 

siuskpigiau.lt

Naujienos iš interneto