„Tele2“ priima iššūkį: mažina mobiliojo ryšio kainas

t2_170629L_roaming_ikona

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ dar labiau mažina kainas ir gerina sąlygas vartotojams. Teigiamus pokyčius pajus kone visi: tiek į Europos Sąjungos šalis išvykę, tiek ir išankstinio mokėjimo korteles „Pildyk“ turintys klientai.

Dar mažesnės kainos Europos Sąjungoje

„Tele2“ kainas mažinti pradėjo atsakydama į konkurentų kainos iššūkį. Bendrovė panaikino Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) skirtas priemokas tarptinklinio ryšio vartotojams Europos Sąjungoje populiariausiems mokėjimo planams.Šie pokyčiai įsigaliojo nuo š.m. birželio 15 d.

Papildomų priemokų „Tele2“ netaikys neribotų pokalbių ir SMS mokėjimo planams su 4GB, 8GB, 16GB ir neribotu kiekiu duomenų. Šiems mokėjimo planams bendrovė taikys Europos Komisijos nustatytas Sąžiningo naudojimo taisykles.

Neribotų pokalbių planams su 100 MB ir 2GB duomenų bei visiems ankstesniems planams bendrovė toliau taikys papildomas priemokas, tačiau iki rudens jiems netaikys Sąžiningo naudojimo taisyklių apribojimų.

Šie pokyčiai reiškia, kad Europos Sąjungoje bendrovės klientai naršys ir kalbės dar pigiau.

Neribotas „Pildyk“ internetas – dar pigiau

Toliau mažindama paslaugų kainas „Tele2” siūlo ir neribotą internetą išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams. Vos už pusantro euro per savaitę užsisakę neriboto interneto pasiūlymą vartotojai galės naršyti nevaržydami savęs.

 „Vasarą mūsų klientai muša naršymo rekordus, todėl džiaugiamės, kad jie gali visiškai neriboti savo poreikių – o mes galime pasiūlyti jiems geriausią kainą. Tai – dar vienas įrodymas, kad visuomet sieksime likti kainų lyderiu ir laimėsime kainų karą“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Pasinaudoti pasiūlymu „Pildyk“ vartotojai gali išsiuntę trumpąją SMS žinutę su raktažodžiu BUM trumpuoju numeriu 1556. Žinutės kaina – 0,05 Eur.

 „Garantuojame klientams gerą kainą ir nesiruošiame jų nuvilti. Džiaugiamės, kad vartotojai laimės, o Lietuva toliau didžiuosis žemiausių ryšio kainų Europoje karūna“, – pabrėžė P. Masiulis.

 

PR

Naujienos iš interneto