Išsiųsti ar atsiimti siuntas Trakų Vokėje galima visą parą

_lp-express-terminalas-traku-vokeje

Nuo šiol ir Trakų Vokės gyventojai jau gali naudotis siuntų savitarnos paslaugomis. Atsiimti internetu užsisakytą pirkinį ar išsiųsti siuntą į bet kurią Lietuvos vietą ar svetur galima visą parą veikiančiu LP EXPRESS siuntų savitarnos terminalu, esančiu prie parduotuvės „Maxima“, adresu J. Tiškevičiaus g. 22.

„Naudojimasis LP EXPRESS siuntų savitarnos terminalais dėl populiarėjančios internetinės prekybos sparčiai auga. Atkreiptinas dėmesys, kad šiandien internetu perka ne tik didmiesčių, bet ir mažesnių Lietuvos vietovių gyventojai.

Įvertinę poreikį Trakų Vokėje naudotis pašto paslaugomis, išplėtėme siuntų siuntimo ir atsiėmimo galimybes. Todėl dabar siuntų pristatymo ir išsiuntimo paslaugomis Trakų Vokės gyventojai galės pasinaudoti ne tik tam tikromis valandomis dirbančiame pašte, bet ir – sau priimtinu laiku – visą parą veikiančiame siuntų savitarnos terminale LP EXPRESS“, – teigė siuntų savitarnos terminalų LP EXPRESS veiklą vykdančios Lietuvos pašto patronuojamosios įmonės „Baltic Post“ direktorius Juozas Buitkus.

Jis pažymi, kad naudotis LP EXPRESS siuntų savitarnos terminalais yra ne tik patogu, bet ir paprasta. Apie gautą ir terminale esančią siuntą jos gavėjas yra informuojamas SMS žinute arba el. paštu. Atsiimant siuntą tereikia suvesti nurodytus du PIN kodus ir prasivėrus durelėms pasiimti siuntą.

Norint, kad per LP EXPRESS terminalą siunta būtų pristatyta į kitą tokį pat savitarnos terminalą arba įteikta gavėjui tiesiai į rankas Lietuvoje ar užsienyje, reikia terminale suvesti siuntos gavėjo duomenis ir gavus lipduką, užklijuoti jį ant siuntos. Vos tik žmogus padės siuntą į siuntos saugojimo dėžutę, sistema automatiškai informuos kurjerį, kuris paims siuntą. Siuntos gavėjus Lietuvoje pasieks per 24 valandas.

LP EPXRESS siuntų savitarnos terminaluose galima atsiimti ir įprastu paštu siunčiamas siuntas. „Ant įprastu paštu siunčiamos siuntos nurodžius specialų ID kodą, kuris suteikiamas užsiregistravus internetinėje svetainėje www.lpexpress.lt, siunta bus pristatyta į pasirinktą LP EXPRESS siuntų savitarnos terminalą“, – pažymėjo J. Buitkus.

Šiuo metu įrengta ir veikia 81 LP EXPRESS siuntų savitarnos terminalas 42-uose Lietuvos miestuose. Iki metų pabaigos planuojama LP EXPRESS siuntų savitarnos terminalų tinklą padidinti trečdaliu – iki 102 terminalų. Vykdant siuntų savitarnos terminalų LP EXPRESS plėtrą nemaža dalis esamų savitarnos terminalų yra papildoma naujomis siuntų dėžutėmis.

LP EXPRESS vieninteliai šalyje klientams siūlo tokį platų siuntų pristatymo būdų pasirinkimą. Išsiųsti siuntas galima per LP EXPRESS kurjerius, visą parą veikiančiais siuntų savitarnos terminalais LP EXPRESS arba užsukus į bet kurį iš beveik 700 paštų Lietuvoje.

 

AB Lietuvos pašto informacija

Naujienos iš interneto