Mėgstantiems naršyti ir klausytis muzikos – „Tele2“ pasiūlymas, kuriam sunku atsispirti

Kaip greičiau pakviesti pavasarį į širdį ir pasikrauti naujos energijos? Paprasta – reikia, kad gera mėgstama muzika būtų visada pasiekiama. Praskaidrinti kasdieninę rutiną – keltis rytais, sportuoti, dirbti ir ilsėtis – smagiau su sparčiuoju „Tele2“ 4G internetu ir muzika iš viso pasaulio, kurią paprasta pasieksi per programėlę „Deezer“. Viskas yra smagiau, kai su jumis yra stilingas išmanusis, o jame – viso pasaulio muzikos biblioteka!

Galvojate, kad tai labai brangu? Visai ne, nes „Tele2“ į vieną pasiūlymą sujungė tris šaunius dalykus – galingus „Samsung“ išmaniuosius, planą su 5 GB mobiliojo interneto duomenų ir muzikos paslaugą „Deezer“ su „Premium+“ naryste. Štai rinkinys su išmaniuoju „Samsung S5 Neo“, 5 GB sparčiojo „Tele2 4G“ interneto ir „Deezer Premium+“ paslauga per mėnesį kainuos vos 19 Eur.

Net 5 rinkiniai visų skoniams

„Tele2“ klientai gali rinktis vieną iš penkių rinkinių – jų vertė priklauso nuo pasirinkto „Samsung“ išmanaus telefono. Tai gali būti populiarusis „Samsung Galaxy S5 NEO“, stilingieji „Galaxy S6“, „Galaxy S6 Edge“ ir „Galaxy S6 Edge Plus“ arba galingas flagmanas „Samsung Galaxy S7“.

Visuose rinkiniuose yra mokėjimo planas „Pigiau + 5 GB“, suteikiantis 0 Eur tarifą pokalbiams ir SMS žinutėms į visus pagrindinius Lietuvos tinklus, 5 GB duomenų naršymui sparčiame Tele2 4G internete ir muzikinė paslauga „Deezer Premium+“, su kuria klausant muzikos interneto duomenys neskaičiuojami.

Pasiūlymu galima pasinaudoti pasirašius sutartį 24 mėn. ir sumokėjus pradinę 60 Eur įmoką už telefoną.

 

„Deezer Premium+“ – muzika telefone netaupant interneto

Internetinės muzikos paslauga „Deezer“ vartotojams leidžia patogiai klausytis 40 mln. muzikos kūrinių, tarp kurių yra ir labai didelis lietuviškos muzikos pasirinkimas. Paslauga taip pat suteikia galimybę klausytis audio knygų ir tiesioginių futbolo rungtynių transliacijų. Audio turinio pasirinkimu „Deezer“ gerokai lenkia kitas internetines muzikos paslaugas.

„Tele2“ klientams siūloma paslauga „Deezer Premium+“ galimybių ribas išplečia dar labiau. Legaliai transliuojamos muzikos, visų 40 mln. dainų, galima klausytis aukštesne kokybe, ir, svarbiausia, neskaičiuojant turimų megabaitų, nes šiuose rinkiniuose „Deezer“ turiniui jis yra visiškai nemokamas. Klausykite muzikos kiek tik norite, kad ir kur esate.

Kokybiškas 4G internetas – jau beveik visur

Naujieji išmanieji kartu su pokalbių planu ir 5 GB duomenų naršymui leis išnaudoti visas spartaus „Tele2“ 4G interneto atveriamas galimybes.

Naujos kartos 4G internetą „Tele2“ jau siūlo visuose miestuose, kurie turi daugiau nei 2 tūkst. gyventojų, ir toliau tęsia plėtrą dar mažesnėse gyvenvietėse. Iš viso bendrovės 4G tinkle – jau net 89 šalies miestai ir miesteliai! Apskritai „Tele2“ ypač spartų mobilųjį internetą teikia teritorijoje, kurioje gyvena 95 proc. Lietuvos gyventojų.

Su mobiliuoju internetu telefonai gali daugiau. Pavyzdžiui, galima skaityti naujienas internete, peržiūrėti video turinį, bendrauti socialiniuose tinkluose ar naudotis žemėlapiais. O kur dar begalė žaidimų ir išmaniųjų programėlių visiems gyvenimo atvejams!

Vidutiniškai paskaičiuota, kad su 5 GB duomenų per mėnesį galima: išsiųsti arba gauti virš 100 000 tekstinių el. laiškų, beveik 35 val. naršyti internetiniuose puslapiuose, peržiūrėti per 150 5 min. ilgio video klipų YouTube kanale, daugiau kaip 250 val. kalbėtis su artimaisiais naudojantis Skype programa.

Išmanieji, kurių nesinori paleisti iš rankų

Rinkiniuose siūlomi „Samsung“ išmanieji pasaulyje užkariavo milijonų vartotojų simpatijas ir yra tarp populiariausių išmaniųjų su „Android“ operacine sistema. „Galaxy“ serijos išmanieji pasižymi ne tik įspūdingu dizainu, bet ir nepriekaištingu veikimu.

„Samsung Galaxy S5 NEO“ džiugina ryškiu „Full HD“ ekranu, yra atsparus vandeniui bei dulkėms ir turi širdies ritmo matuoklį, tad bus naudingas daug judantiems. Nepriekaištingą telefono veikimą užtikrina 8 branduolių procesorius. Nenusivils ir mėgstantys fotografuoti – galinė 16 MP telefono kamera leidžia fiksuoti itin kontrastingus ir kokybiškus vaizdus, o 5 MP priekinė kamera – draugų pavydą keliančias asmenukes. „Samsung Galaxy S5 NEO“ kartu su planu ir „Deezer“ paslauga kainuos tik 19 Eur mėnesiui.

„Samsung Galaxy S6“ serijos telefonai – ne tik išskirtinio elegantiško dizaino. Glotnus stiklinis paviršius dengia ypatinga spalvų raiška pasižymintį „Quad HD Super Amoled“ ekraną, o kameros su didele skiriamąja geba leidžia kokybiškai fotografuoti net ir skubant. „Galaxy Edge“ ir „Edge Plus“ pirmieji pasaulyje turi dvigubos briaunos ekraną, tad atkreips net stilingiausiųjų dėmesį. Beje, jie taip pat leis nesijaudinti dėl senkančios baterijos, nes yra įkraunami iki 1,5 karto greičiau už kitus modelius.

Rinkinį su „Galaxy S6“ bus galima įsigyti už 29 Eur/mėn., su „Galaxy S6 Edge“ – už 32 Eur/mėn., o su „Galaxy S6 Edge Plus“ – 33 Eur per mėnesį.

Kaip ir jo pirmtakai, „Samsung Galaxy S7“ pasižymi nepriekaištingu minimalistiniu dizainu. Šis telefonas yra atsparus vandeniui ir dulkėms, tad naudotis juo galima drąsiai. 5,1 colių „Amoled Gorilla Glass“ ekranas yra itin jautrus lietimui, o kamera su specialiais „Dual Pixel Sensor“ jutikliais leidžia kokybiškai užfiksuoti kiekvieną svarbią detalę netgi tamsoje. „Samsung Galaxy S7“ kartu su planu ir „Deezer“ paslauga kainuos 37 Eur mėnesiui.

 

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galite sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba internete www.tele2.lt

Naujienos iš interneto