Trakų miesto, Varnikų kaimo gyventojų ir prekybininkų dėmesiui

Šį sekmadienį, gegužės 10 dieną, Trakuose vyks jau trečiasis, kasmet vis populiaresnis tarptautinis Trakų pusmaratonis, į kurį jau yra  užsiregistravę apie 2 500 dalyvių. Bėgimo tradicijas senojoje Lietuvos sostinėje atgaivinusio renginio organizatoriai  dalyviams pristato naują – greitesnę ir įdomesnę trasą.

Bėgimo ir šiaurietiško ėjimo mėgėjai gali rinktis iš 1 (vaikai ir tėveliai su vaikiškais vežimėliais), 5, 10 ir 21,5 km  distancijų.

Bėgimo trąsa drieksis Trakų, Karaimų, Birutės gatvėmis ir Lukos ežero pakrante Trakuose bei Žemaitės gatve Varnikų kaime (žr. schemą).

„Trakų pusmaratonis miesto gyvenimą pakeitė į gerąją pusę – renginys pritraukia daug svečių iš Lietuvos ir užsienio, žmonės turi galimybę aktyviai ir turiningai praleisti laiką, juo skatinama savanorystė“, – sako Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė.

Renginio metu nuo 7.00 iki 15.30 val. išvardintose teritorijose bus ribojamas eismas, todėl labai prašome susiplanuoti išvykimą ar grįžimą transporto priemonėmis taip, kad nepatirtumėte nepatogumų.

Dėl išsamesnės informacijos kreiptis telefonu 8 645 25257 (Evaldas).

  Iš anksto dėkojame už supratimą.

Plačiau apie Trakų pusmaratonį www. trakupusmaratonis.lt.

Trakų rajono kūno kultūros ir sporto centro informacija

Trakų pusmaratonio trasos schema

trakai_10km

Naujienos iš interneto