Tarptautinę kultūros dieną paminėjo aplankę ir bažnyčią

Rajono kultūros darbuotojai savitai ir įdomiai pažymėjo Tarptautinę kultūros dieną. Iškilmės buvo  surengtos  vienoje iš naujausių įstaigų – Rykantų universaliame daugiafunkciame centre.

Šventėje dalyvavo ir rajono savivaldybės mero pavaduotoja Marija Puč, savivaldybės administracijos direktorius Jonas Liesys, direktoriaus pavaduotoja Karolina Narkevič, savivaldybės tarybos narė Teresa Solovjova, nuoširdžiais žodžiais ir gėlėmis pasveikinę kultūros darbutojus, palinkėję jiems sėkmės.

Gražiai papuoštoje salėje muzikinę programą parengė Rykantų universalaus daugiafunkcio centro direktorius Dariušas Nedveckis su kolegomis, vyko kultūros viktorina.

Centro šeimininkai svečiams pateikė ir staigmeną – pakvietė aplankyti Rykantų Šv.Trejybės bažnyčią. Tai ne tik viena senaiusių rajono bažnyčių, bet ir renesanso epochos architektūros paminklas. Su bažnyčios istorijos puslapiais supažindino klebonas Andžejus Andžejevski, visada noriai ir aktyviai dalyvaujantis Rykantų kultūrinėje veikloje.

Vėl sugrįžę į centrą rajono kultūros darbuotojai bendravo prie kavos, arbatos puodelio, pasidalijo savo mintimis, sumanymais ir ateities planais.

Akimirkos  iš Tarptautinės kultūros dienos šventės Rykantų universaliame daugiafunkciame centre

_DSC7132_DSC7221

 

 

 

Trakų rajono savivaldybės informacija

Sigitos Nemeikaitės nuotr.

Naujienos iš interneto