Laiškas trakiečiams

20140929_180631 (2)

Laimingas tas, kuris savo aplinkoje sutinka kuo daugiau bendro gėrio siekiančių žmonių. Vieną jų norėtume paminėti – tai Gelena Drungilienė. Tai moteris, kuri netausodama savęs, dosniai dalina savo laiką ir energiją aplinkiniams.

Mus, Trakų senjorus, 2012-ais m. subūrė Seimo narė Dangutė Mikutienė ir Trakų krašto moterų veiklos centro vadovė Gelena Drungilienė. Projektas „Nebūk vienišas – būkim drauge!“ buvo skirtas senjorų ir vyresniojo amžiaus žmonių metams paminėti. Tačiau, kaip ir kiekvienas reikalingas ir pozityvus įvykis neapsiribojo vieneriais metais – projektas  tapo tęstinis ir šiais metais,  vasario 22d. švenčiame jau trejų metų sukaktį.

Kad projektas turi tokią sėkmę ir labai reikalingas lemia daug veiksnių. Vienas jų – Gelena Drungilienė. Ji nuolat stengiasi, kad susitikimų vakarai būtų kuo įvairesni, kad sužinotume, išmoktume ką nors naujo bei naudingo mums. Kiekvienais metais Gelena Trakų krašto moterų veiklos centro moterims, o kartu ir senjorų klubui surengia kelias pažintines ekskursijas Lietuvoje. Mūsų mielos Gelenos pastangomis Tarptautinė senjorų diena (Spalio 1d.), kalendorinės šventės, susitikimai  su įdomiais žmonėmis tampa tikromis šeimos šventėmis su staigmenomis ir džiugia nuotaika. Gal dėl daugiavaikės šeimos, iš kurios kilusi mūsų mieloji Gelena, bendraujant su ja pajunti betarpišką santykį, lyg būtum didelės šeimos narys, pajunti, kad esi laukiamas ir mylimas. Mums, senjorams, tai labai svarbu.

Nuoširdžiai norėtume palinkėti sau ir jums visiems savo kelyje sutikti kuo daugiau tokių žmonių kaip Gelena Drungilienė bei Dangutė Mikutienė. Žmonių, kurie myli savo kraštą ir žmones. Žmonių, kuriems ne vis vien, kokią Žemės planetą paliksime savo vaikams ir anūkams. Gal ir nelabai čia įmantriai surašėme, bet taip , kaip mokame, iš visos širdies, bent taip prisidedame ir linkime Gelenai ir Dangutei sėkmės. Be jokių lozungų, plakatų, o konkrečiais darbais ir jautrumu jos pelnė mūsų pasitikėjimą ir pagarbą, tikimės, kad ir jūs, trakiečiai tai suprasite.

P.S. Esame be galo dėkingi šioms moterims už buvimą drauge. Kad ir kaip keistai skamba tie užrašai apie politinę reklamą, suprantame, kad taip reikia rašyti. Nors jų trejų metų darbas šiame projekte tikrai jokia čia politinė reklama.

Su meile – Trakų senjorų klubas

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Darbo partijos Trakų rajono rinkimų apygardoje Nr. 52 kandidatų sąrašo sąskaitos. Užs. Nr. 197

Naujienos iš interneto