BE MELO IR PAŽADŲ

TT-Viktoras
Viktoras Kazakevičius

Visų pirma norėčiau padėkoti partijos kolegoms iškėlusiems mano kandidatūrą rinkimuose į Trakų rajono  savivaldybės tarybos merus ir tarybą.

Esu tikintis žmogus, todėl gyvenime vadovaujuosi dešimčia Dievo įsakymų ir gerai suprantu, kad tai kasdieninis išbandymas ir atsakomybė kiekvienam iš mūsų, o ypač – žmogui, pasirinkusiam politiko kelią. Suprasdamas savo atsakomybę prieš visus Jus – brangūs rinkėjai, draugai, giminės ir

šeimos nariai –  aš savo rinkiminę kampaniją vykdau be skambių šūkių, pažadų ir melo. Gyvenime vadovaujuosi principu, jeigu negali ko padaryti – nežadėk.

Esu įsitikinęs, kad mero darbas yra komandinis darbas. Tai – visos Tarybos, visos administracijos ir jos padalinių kolektyvinis darbas .Tik susitelkę, bendradarbiaudami su visomis politinėmis partijomis, visuomeninėmis organizacijomis, bendruomeninėmis grupėmis, turėdami daugumos gyventojų palaikymą mes galime pasiekti konkrečių, gerų rezultatų.

Esu veiklus, praktiškas žmogus, todėl pasitelkdamas visą sėkmingą ilgamečio darbo patirtį, siekdamas konkrečių rezultatų, esu nusiteikęs padaryti viską, kad mūsų rajone daugėtų darbo vietų, plėtotųsi individualus, smulkus ir vidutinis verslas, plėstųsi pramonės ir gamybos  įmonių tinklas, gerėtų aptarnavimo ir paslaugų kokybė, būtų plečiamas turizmo sektorius, puoselėjamos ir saugomos senosios tradicijos, plečiamas vaikų švietimo ir ugdymo tinklas, remiamos jaunos šeimos.

 Bendradarbiausiu su Bažnyčia ir remsiu ją bei jos skleidžiamas vertybes. Sieksiu, kad žmonės bendraudami tarpusavyje išliktų tolerantiški kitų tautų papročiams ir kultūrai, kaip viso mūsų krašto daugialypei visumai.

Sieksiu, kad visa naujai išrinkta Taryba ir savivaldybės administracija vieningai dirbtų vardan visų mūsų rajono gyventojų  interesų gynimo, poreikių tenkinimo ir teisėtumo užtikrinimo.

Tuo tikslu sieksiu didesnių  investicijų mūsų rajone, maksimalaus ir skaidraus Vyriausybės, Europos Sąjungos  ir kitų struktūrinių fondų panaudojimo ir tik pasitarus su gyventojais. Sieksiu maksimaliai išnaudoti užsienio partnerių paramą, rajono geografinę padėtį ir gamtos resursus, kurie yra patrauklūs tiek turizmui, tiek ūkinei veiklai.

Sieksiu, kad būtų kuo daugiau naujų, realiai dirbančių ūkinių bendrovių  ir ūkininkų.

Reikalausiu, kad seniūnai ir Tarybos nariai bent kartą metuose atsiskaitytų bendruomenėms ir savo rinkėjams.

Rūpinsiuos gyventojų sveikata, socialinių paslaugų teikimu neįgaliesiems ir vyresnio amžiaus žmonėms.

Sieksiu, kad būtų įgyvendinti visi partijos Tvarka ir Teisingumas priesakai, išdėstyti rinkiminėje partijos programoje.

Tik dirbdami kartu pasieksime, kad mūsų rajone būtų gyventi gera ir saugu visiems, kad mūsų vaikams ir anūkams nereikėtų iškeliaut laimės ieškoti į svečias šalis.

Tad visus kviečiu ateiti į rinkimus ir savo balsais priimti tinkamą sprendimą. Būsiu laimingas galėdamas tarnauti Jums.

Viktoras KAZAKEVIČIUS

Partijos Nr. 25
Partijos Nr. 25

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Tvarka ir teisingumas rinkimų kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 164

Naujienos iš interneto