EDITA RUDELIENĖ – Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio kandidatė į Trakų rajono merus!

Edita Rudelienė
Edita Rudelienė

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Trakų skyrius į tiesioginius mero rinkimus, įvyksiančius 2015 metų kovo 1 d., kelia dabartinę Trakų rajono savivaldybės merę Editą Rudelienę.

E. Rudelienė gimė 1978 metais Trakuose. Baigusi dabartinę Trakų Vytauto Didžiojo gimnaziją, studijavo Vilniaus universitete ir 2001 metais įgijo socialinio darbo specialybę.  2003 metais tame pačiame universitete baigė ir magistro studijas. Edita su vyru Henriku, 14-os metų dukra ir 15-mečiu sūnumi gyvena Lentvaryje.

Dar studijuodama Edita dirbo socialine pedagoge mokyklose, o 2003 metais pradėjo dirbti jaunimo reikalų koordinatore Trakų rajono savivaldybės administracijoje. Dirbdama su jaunimu, Edita aktyviai įsijungė į projektinę veiklą ir to mokė rajono jaunimą, užėmė juos aktyvia ir visuomenei naudinga veikla, tuo pelnydama jų pasitikėjimą ir pagarbą. 2011 metų savivaldos rinkimuose gavusi didelį rajono žmonių pasitikėjimą, nusprendė nenuvilti jų lūkesčių – neatsisakė mandato ir tapo aktyvia savivaldybės  tarybos nare.

Nuo 2010-ų iki 2014-ų E. Rudelienė Trakų krašto vietos veiklos grupės Vietos plėtros strategijos koordinatorė. Dirbdama strategijos koordinatore, ji rengė, administravo ir įgyvendino investicinius ir kitus Europos sąjungos finansuotus projektus. Įgyvendintų projektų dėka, gražėjo rajono kaimiškosios vietovės, gerėjo Trakų rajono bendruomenių, švietimo ir kultūros įstaigų infrastruktūra, atsirado sporto aikštynai, vaikų žaidimų aikštelės, gražėjo seniūnijų viešosios erdvės. Manome, kad Editai, 2014-ųjų rugpjūčio mėnesį tapusiai rajono mere, kaip niekam kitam yra puikiai žinoma, kur ir ką kiekvienoje seniūnijoje, mieste ar kaime būtina sutvarkyti, ką reikia padaryti, kad gražėtų rajonas, gerėtų teikiamų paslaugų kokybė. Per šį trumpą merės darbo laikotarpį, tiek mes, tiek ir rajono gyventojai pajutome jos darbštumą, kruopštumą bei atsakingumą. Nevardinsime visų, jos per šį trumpą laikotarpį, nuveiktų darbų, tačiau vien tai, kad baigta didžioji dalis ilgai vilkintų investicinių projektų, apšviestos gatvės, įrengtos vaikų žaidimų aikštelės, išjudinta ir pradėta daugiabučių namų renovacija, o Lentvaryje, siekiant sumažinti vaikų  eiles, kuriamos papildomos vaikų darželio grupės, sudarytos naujos ir atgaivintos senos bendradarbiavimo sutartys su užsienio partneriais, išgražėjęs ir saugesniu tapęs didžiausias Trakų rajono Lentvario miestas, įrodo jos darbštumą ir atsidavimą rajonui.

Ji neskirsto darbų į svarbius ir nesvarbius, „nerūšiuoja” žmonių, ir yra paprasta bei pasirengusi bendrauti su kiekvienu. Edita yra pasiryžusi dėl Trakų rajono minti Vyriausybės, ministerijų ir kitų institucijų slenksčius tiek, kiek reikia, tam, kad spręstųsi problemos ir būtų pritrauktos investicijos. Jaunatviškas ryžtas, entuziazmas ir energija, moteriškas grožio suvokimas – tai privalumas, kuris atvers Trakams naują, gražesnio gyvenimo puslapį. Prisiminkime, kokie švytintys Trakai pasitiko Kalėdas! Mes, kaip ir dauguma rajono gyventojų, norime, kad tokie pokyčiai taptų ne trumpalaikiais, o kasdienybe.

Edita nemėgsta garsių šūkių ar idiliškų pasisakymų. Moka atstatyti tai, kas griūna, ir nebijo pradėti statyti tai, ko tikrai reikia, pasidžiaugti tuo, kas daroma, ir padėti, kai  prašoma ar reikia pagalbos!

Tikime, kad Edita Rudelienė nenuvils ja patikėjusių, ir Trakų rajonas taps vienu gražiausių ir patraukliausių gyventi..

LR liberalų sąjūdžio Trakų skyrius

liberalu sajudisPolitinė reklama. Bus apmokėta iš LR liberalų sąjūdžio rinkimų kampanijos sąskaitos. Užs. Nr.18

Naujienos iš interneto