„Eniro“ parduotuvė džiugina pirkėjus

Du dešimtmečius Lentvario mieste veikiančią parduotuvę „Eniras“ puikiai žino lentvariškiai ir aplinkinių vietovių gyventojai. Parduotuvė įsikūrusi Lentvario miesto centre, šalia buvusios santechninių gaminių gamyklos „Kaitra“ ( Vokės g. Nr. 2).

E1
Pagrindiniame parduotuvės skyriuje pirkėjus aptarnauja pardavėja L. Nenartavičienė

E2

Elektros prekių  skyrius

 

Parduotuvė garsėja specializuotu elektros prekių skyriumi, vieninteliu Lentvario mieste. Šiame skyriuje pirkėjas gali įsigyti jam reikalingų  įvairių elektros instaliacijos gaminių:  gausus pasirinkimas elektros laidų ir kabelių izoliacinių medžiagų, paskirstymo ir kitų dėžučių, jungiklių, kištukinių lizdų, elektros skaitiklių, valdymo įrangos, įvairių elektros lempučių,  elektros įrangos montavimo įrankių, detalių, elektrinių grąžtų, šlifavimo ir kitokių įrankių. Didelis pasirinkimas patalpų oro šildytuvų, tepalinių radiatorių, patalpų vėdinimo ventiliatorių,  kitų elektrinių buities prietaisų. Artimiausiu laiku bus  galima įsigyti  net infraraudonųjų spindulių šildymo įrangą pagrindiniam patalpų šildymui ir papildomam konkrečios patalpos vietos šildymui, kas leidžia taupyti energiją. Ji montuojama grindyse, lubose, prie sienų, po stalviršiu, po suolais (bažnyčiose). Jų paviršius gali būti stiklinis su paveikslu arba be, su įrengtu veidrodžiu ( dušams, vonios kambariams). Yra ir nestacionarūs – kilnojami. Šildymo elementai ploni, lengvi, šildo reikiama kryptimi, pavyzdžiui, patalpos dalį, kurioje yra žmogus, vartoja mažą elektros energijos kiekį.

Atskiras skyrius yra skirtas šviestuvams, kuriame, iš didelio kiekio ten esančių šviestuvų savo būstui tinkamą  gali surasti ir išrankiausias pirkėjas.

Šiame skyriuje yra ir platus pasirinkimas stalinių  bei ant sienos tvirtinamų šviestuvų.

E3

 

Elektros prekių skyriuje pluša patyręs vadybininkas Romualdas Nenartavičius, kuris konsultuoja ir pataria pirkėjams kurias jiems įsigyti prekes. Pirkėjai gali šiame skyriuje užsisakyti reikalingų elektros montavimo medžiagų ir užsisakyti elektros instaliacijos  montavimo,  kabelių ir laidų izoliacijos varžų, įžeminimų matavimo ir kitus darbus.

Statybinių prekių skyrius

 

 

Šiame skyriuje savo būstą renčiantis ar remontuojantis klientas suras būtiniausių medžiagų, įrankių, specialių drabužių, kombinezonų, apsauginių akinių, šalmų ir kitų darbo saugos priemonių.

Visuomet šiame skyriuje pirkėjas ras cemento, kitų statybai ir tinkavimui reikalingų mišinių, montavimo putų „Makroflex“, klijų, glaisto, dažų, skiediklių bei kitų medžiagų. Šiame skyriuje parduodama OSB, gipskartono plokštės , putplastis, akmens ir vatos dembliai, stogo danga  „Mida“,  ruberoidas, pergaminas, spalvoto plastiko  stogo danga ir kitos medžiagos

Gausus pasirinkimas armatūros, metalinių ir plastmasinių vamzdžių, kampuočių, metalinių strypų, įvairios vielos, cinkuotos skardos  ir kitų statybai reikalingų medžiagų bei tvirtinimo detalių: varžtų, veržlių, sraigtų ankerių ir kitų detalių.

Santechnikos  prekės

 

Parduotuvėje  labai didelis pasirinkimas santechnikos prietaisų: kranų, vandens maišytuvų  virtuvei ir voniai, atskirų detalių, tarpinių, izoliacinių medžiagų, vamzdžių bei jungčių šaltam vandeniui ir šildymo sistemai, radiatorių,  įvairių  įrankių, klozetų,  kriauklių, momentinių ir turinių vandens šildytuvų. Yra medžiagų gerinančių degimą katile, katilų ir dūmtraukių valymo įrankių.

Vandens šildytuvai

Prekės sodininkams

 

Sodininkai apsilankę šioje parduotuvėje visuomet suras sodo priežiūrai reikalingų įrankių ir medžiagų: rankinių pjūklų, kirvių, peilių, tepalo vaismedžiams, trąšų, kopėčių, žemės ir sniego kastuvų, grėblių, kauptukų, kibirų, vežimėlių – karučių, daržų laistymo ir kitos įrangos

 Buitinės prekės

 

Šiame skyriuje didelis pasirinkimas buitinės chemijos prekių: skalbimo priemonių, šepečių, kibirų, pirštinių, patalpų  bei vonių valymo cheminių ir mechaninių priemonių.

Vertėtų užsukti medžiotojams ir žvejams, nes dabar galima įsigyti labai lengvus patogius, atsparius ir apšiltintus, neperšlampančius batus, su kuriais galima eiti žvejoti arba medžioti net spaudžiant 50 laipsnių šalčiui,  nesibaiminant, kad pradės gelti kojas.Apšiltinti batai, neperšlampantys batai – kiekvieno medžiotojo ir žvejo svajonė

 

Prekės automobilių priežiūrai

 

Parduotuvėje yra prekių ir vairuotojams, tai prekės  automobilių priežiūrai bei automobilio korpuso remontui reikalingi įrankiai, prietaisai ir medžiagos.

 

Kęstutis PETKŪNAS,

Autoriaus nuotr.

Naujienos iš interneto