Grendavės seniūnija: reikia susitelkusios bendruomenės

Grendavės seniūnijos žmonės norėtų gyventi geriau ir draugiškiau. Todėl yra vilčių, kad jie atgaivins savo bendruomenę ir sieks naujų tikslų.

_DSC9869 sum
Grendavės paplūdimys – vienas sėkmingai įgyvendintų rajono investicinių projektų.
_DSC9948 sum
Rajono vadovai su Grendavės seniūnijos gyventojais aptarė aktualias problemas.

Tokią išvadą buvo galima padaryti po rajono savivaldybės vadovų išvykos  į vieną mažiausių rajone Grendavės seniūniją. Šioje seniūnijoje lankėsi rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė, vicemerė Marija Puč, merės patarėjai Aliona Urban ir Tomas Romaška, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Karolina Narkevič.

Kartu su Gendavės seniūnu Aleksandru Abeciūnu buvo apžiūrėtas Grendavės paplūdimys, tartasi dėl vietos automobilių stovėjimo aikštelei, apsilankyta Grendavės bibliotekoje.

Vakare vyksusiame susitikime su gyventojais aptartos aktualios seniūnijai problemos. Žmonės buvo informuoti, kad baigiamas įrengti Gruožnininkų kaimo apšvietimas, tartasi dėl geresnės kelių, kapinių  priežiūros,  aktyvesnio vietos bendruomenės gyvenimo. Susirinkę gyventojai patikino, kad bendruomenės veiklą bus stengiamasi gaivinti ir sutvarkyti, pritaikyti bendruomenės  reikmėms jai priskirtą pastatą. Tikimasi, kad šį pastatą bus galima suremontuoti ar rekonstruoti  bendruomenei  pateikus paraišką projektui.

„ Artimai ir šiltai pabendravome su Grendavės seniūnijos žmonėmis. Grendavėje yra neblogos sąlygos ir seniūnijos darbuotojams, ir kultūros, visuomeninei veiklai, tereikia didesnio seniūnijos  gyventojų aktyvumo. Žmonės nori veikti, tad ateityje, manyčiau, išgirsime ne apie vieną įgyvendintą projektą, iniciatyvą“, – sakė rajono savivaldybės merė E. Rudelienė.

Trakų rajono savivaldybės informacija

Sigitos NEMEIKAITĖS nuotr.

Naujienos iš interneto