Skambantys draugystės jausmai

Muzika nuplauna kasdieninio gyvenimo dulkes nuo sielos.

Berthold Auerbach

Picture 294
Draugystės įamžinimas. V. Sventkauskienės nuotr.

Lapkričio 22 d. Lentvario lopšelio-darželio „Šilas“ priešmokyklinėje „Ežiukų“ grupėje įvyko renginys – dienos centro „Skubėkite daryti gerus darbus“ (koordinatorė Liudmila Belikova) ir „Ežiukų“ grupės vaikų edukacinis koncertas. Renginio tikslas – įgyvendinti priešmokyklinės grupės projekto „Vaikai, gyvenkime draugiškai!“ dalį „Mano draugas“: susipažinimas, bendradarbiavimas ir draugystė per kūrybiškumą.

Koncerto metu „Ežiukų“ grupės vaikai iš pradžių buvo tik žiūrovai. Vėliau įsiliejo į kūrybinį darbą: muzikos instrumentais (mediniai šaukštai, barškučiai, tarškalai ir t.t.) ritmiškai pritardavo atlikėjams. Koncertui pasibaigus dienos centro atlikėjai su savo muzikos mokytoja Irina Zaveckaja, grupės vaikus mokė groti akordeonu bei metalofonais.

Stebėjomės dienos centro ugdytinių dėmesingumu, geranoriškumu ir atsakingumu mažiesiems. Taip pat priešmokyklinės „Ežiukų“ grupės vaikų atidumu, draugiškumu, gebėjimu klausytis, kurti ir atlikti muziką. Neapsakomai daug teigiamų emocijų suteikė ne tik pats edukacinis koncertas, bet ir susipažinimas su naujais draugais.

Pabaigoje priešmokyklinės „Ežiukų“ grupės vaikai įteikė dovanas naujiems draugams ir visi draugiškai įamžinome renginio įspūdžius.

Organizatoriai: I. Zaveckaja, S. Šatevičienė

Svetlana Šatevičienė,

priešmokyklinės „Ežiukų“ grupės auklėtoja

Naujienos iš interneto