Mieli Trakų rajono gyventojai,

GELENOS I TRAKU ZEME

Šių metų kovo 1 d. Jūs pirmą kartą tiesiogiai rinksite savo rajono merą. Merą, kuris galės, ir tiesą sakant privalės atstovauti Jūsų, o ne kažkieno siaurus interesus. Merą, kuris geriau nei bet kas kitas supranta Jūsų problemas. Svarbiausia – pasiryžęs ir pajėgus spręsti jas.

Aš, Gelena Drungilienė, gimiau ir užaugau Trakuose, Užtrakyje. Socialinio darbo magistro laipsnį ir socialinio pedagogo kvalifikaciją įgyjau Vilniaus pedagoginiame universitete.

Lietuvai atgavus nepriklausomybę ir atsiradus naujoms galimybėms siekti mums visiems reikalingų pokyčių dėl geresnės būties, aktyviai pasinėriau į visuomeninę veiklą. Esu vieną iš Trakų krašto moterų veiklos centro ir bendruomenės „Užutrakis“ steigėjų, Lietuvos sveikos gyvensenos ir natūralios (papildomos ir alternatyvios) medicinos rūmų narė, Trakų seniūnijos bendruomenių tarybos narė, Trakų rajono savivaldybės Trakų viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriaus globėja.

Nuo 1997 m. Respublikos Prezidento rinkimų įsitraukiau į politinę veiklą. 2000 metais Lietuvos Respublikos Seimo rinkimų metu buvau pakviesta į kandidatės Dangutės Mikutienės rinkiminės kampanijos komandą ir jau daugiau nei dešimtmetį esu jos padėjėja. Darbas apygardoje man suteikia ypatingas progas bendrauti su Jumis, padėti spręsti Jums svarbius klausimus, matyti mūsų krašto problemas, o dalyvaudama bendruomenių renginiuose, nuoširdžiai džiaugiuosi Jūsų išradingumu ir meile mūsų krašto tradicijoms.

Tikiu, kad pastebėjote, jog visuomeninė-bendruomeninė veikla padeda mūsų gyventojams jaustis geriau, labiau pasitikėti savimi ir siekti užsibrėžtų tikslų. Būdama Jūsų mere ir toliau stiprinsiu, puoselėsiu bendrystę tarp mūsų visų. Išklausau Jūsų bėdas ir džiaugsmus dirbdama mielą širdžiai darbą, tą patį darysiu būdama mere.

Ir mama su vaiku, ir be darbo likęs vyras ar mokesčių negalintis susimokėti senjoras bus jautriai išklausytas ir visomis išgalėmis stengsiuosi padėti. Ar ūkininkas, ar verslininkas, ar jaunuolis su naujomis idėjomis visuomet bus laukiami mano kabinete. Taip dirbu dešimt metų LR Seimo narės Dangutės Mikutienės padėjėja, taip dirbsiu ir Jums, jei suteiksite man pasitikėjimo mandatą ir būsiu išrinkta Trakų rajono mere.

Visi kartu mes pajėgūs būti savo krašto kūrėjais ir puoselėtojais!

Nežarstau Jums rinkiminių pažadų, o duodu įžadus Jums ir savo šeimai – verslininkui vyrui Regimantui, bei mūsų vaikams – ortodontei Dovilei, teisininkui Domantui ir moksleivei Dorotėjai. Aš nuoširdžiai viliuosi, tikiu, kad ir Jūs to trokštate, jog mūsų vaikai kurtų savo šeimas klestinčiame ir laimingame Trakų krašte.

Tapusi Jūsų mere sieksiu:

–          dirbti viešai, planingai ir skaidriai – tariantis su bendruomenėmis. Valdančiųjų partijų koalicinė programa ir priemonių planas būtų teikiami svarstyti visuomenei ir patvirtinti taryboje;

–          kokybiškų sveikatos priežiūros paslaugų ir eilių mažinimo gyventojams bei kompetentingų specialistų pritraukimo į Trakų rajoną;

–          atlikus šilumos, kitų paslaugų tiekėjų, savivaldybės sutarčių auditą, užtikrinti sąžiningą paslaugų teikimą ir sieksiu realiai sumažinti paslaugų kainas;

–          ypatingo dėmesio kelių priežiūrai, pagal bendruomenių poreikius;

–          Trakų istorinio nacionalinio parko vienas iš steigėjų būtų savivaldybė;

–          stiprinti žmonių ir valdžios abipusį pasitikėjimą. Įkurti internetinę prašymų-skundų ir atsiliepimų skiltį savivaldybės tinklalapyje;

–          įtvirtinti privalomą tarybos nario ataskaitą rinkėjams, asmeninę politiko, valdininko atsakomybę, viešumą už priimtus sprendimus, kad savivaldybės valdininkai būtų kompetentingi, iniciatyvūs, atsakingai dirbtų, teisingai spręstų žmonių problemas;

–          įkurti Trišalę tarybą iš bendruomenių, visuomeninių organizacijų ir verslo atstovų svarbių klausimų išankstiniam aptarimui ir svarstymui: biudžetas, strateginiai planai, rajono vystymosi perspektyvos, turistinio sezono aptarimas ir naujojo pristatymas, mokesčių pasikeitimai ir kiti aktualūs darbai;

–          įgyvendinti naujus ir baigti investicinius projektus: Trakų meno mokyklos investicijų projektas, Rūdiškių kultūros centro statyba, Lentvaryje – saugi geležinkelio pervaža, sukurti lentvariečiams palankią laisvalaikio ir sporto infrastruktūrą, efektyviai vykdyti daugiabučių namų renovaciją, taikant kvartalinę sistemą, renovuoti mokyklas, stadionus, Trakuose įrengti modernų sporto aikštyną, sporto salę, rajone kurti daugiafunkcinius centrus, įrengti vaikų žaidimų aikšteles, sveikatinimo, sporto veiklai tinkamą infrastruktūrą, kitus pagal bendruomenių poreikį objektus;

–          inicijuoti gyventojų apklausas, bei vykdyti savivaldybės, įmonių teikiamų paslaugų kokybės ir gyventojų pasitenkinimo socialine, ekonomine politika stebėseną.

Man, kaip Trakų krašto gyventojai, yra skaudu, kad mūsų rajonas yra praradęs autoritetą ir siejamas tik su intrigomis, korupciniais skandalais ir pastovia merų kaita. Visi esame žmonės ir suprantame, kad pastovumas, stabilumas bet kokioje srityje nesukelia streso visuomenėje, leidžia žmogui ramiai dirbti, jausti malonumą dalyvaujant bendruomenių renginiuose, kurti planus ateičiai, steigti naujas Darbo vietas, generuoti verslo idėjas, būti savivaldybės įvertintam, pagerbtam ir visiškai nesvarbu, kokios profesijos ar partijos yra žmogus. Jis turi būti gerbiamas ir mylimas!

Turime nepaprastai gražią Trakų krašto gamtą, garbingą istorinę ir kultūrinę praeitį, bei darbščius, kūrybingus ir aktyvius bendruomenių narius – tai neįkainojama vertybė.

Jei būsiu išrinkta Trakų rajono mere, nuoširdžiai stengsiuosi, kad mūsų kaimai ir miesteliai taptų jaukūs ir gražūs, kad saugūs būtų mūsų vaikai ir anūkai, kad mūsų senjorams būtų užtikrintas kompleksinis jiems svarbių paslaugų teikimas, kad verslininkai su malonumu investuotų į mūsų rajoną, kad rajonas turėtų puikias finansines galimybes skirtu lėšas įvairioms socialinėms programoms, kad galėčiau, apjungus visus aktyvius žmones, padaryti šiuos darbus Jums.

Jei suteiksite man pasitikėjimo mandatą ir būsiu išrinkta į šias atsakingas pareigas, mano priesaika Jums: būsiu nuoširdi, darbšti ir paprasta Trakų krašto žmonių mere.

Pagarbiai

Darbo partijos kandidatė į

Trakų rajono merus

Gelena Drungilienė

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Darbo partijos Trakų rajono rinkimų apygardoje Nr.  52 kandidatų sąrašo politinės kampanijos sąskaitos. Užs Nr. 142

Naujienos iš interneto