Aš, Edita Rudelienė, LR liberalų sąjūdžio Trakų skyriaus kandidatė į 2015 m. kovo 1 d. vyksiančius tiesioginius rinkimus į Trakų r. savivaldybės merus, pateikiu savo biografiją.

Edita Rudelienė
Edita Rudelienė

Gimiau 1978 m. spalio 19 d. Trakuose. 1997 metais baigiau dabartinę Trakų Vytauto Didžiojo gimnaziją. 2001 metais baigiau Vilniaus universitetą, kur man buvo suteiktas socialinio darbo bakalauro kvalifikacinis laipsnis. Tęsiau studijas ir 2003 įgijau socialinio darbo magistro kvalifikacinį laipsnį.

 Dar studijuojant, 2002 metais pradėjau dirbti pagal įgyjamą profesiją – socialine pedagoge mokyklose. Nuo 2003 metų savo karjerą sieju su Trakų savivaldybe. Būtent šiais metais pradėjau dirbti savivaldybės administracijoje, ir dirbau ten jaunimo reikalų koordinatore iki 2011 metų, kol buvau išrinkta į savivaldybės tarybą. Po beveik aštuonių metų intensyvaus ir įdomaus darbo su jaunimu, savo darbo vietą užleidau jaunesniems, o pati pradėjau dirbti Trakų krašto vietos veiklos grupėje, vietos plėtros 2009-2014 metų strategijos koordinatore. Rengiau, įgyvendinau ir administravau investicinius ir kitus Europos sąjungos finansuotus projektus. 2014 metų rugpjūčio 5 d. buvau išrinkta Trakų rajono savivaldybės mere.

Esu ištekėjusi. Su vyru Henriku šeimoje auginame du vaikus, 14 metų dukrą Gretą ir 15 metų sūnų Augustą. Mėgstu aktyvų poilsį, slidinėjimą, keliones ir sportą.

Politinėje veikloje dalyvauju nuo 2001 metų. Šiuo metu esu Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdžio Trakų skyriaus pirmininko pavaduotoja. Nuo 2011 metų esu Trakų rajono savivaldybės tarybos narė, nuo 2014 m. rugpjūčio 5 d. – Trakų rajono savivaldybės merė.

liberalu sajudis

 

Edita Rudelienė

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LR liberalų sąjūdžio rinkimų kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 52

 

Naujienos iš interneto