Būk pilietis ir raitokis rankoves DAROM talkoje !

Balandžio 25-ąją, šeštadienį, rajono gyventojai pabirs į akcijos DAROM  talkų vietas. Vėl švarinsim savo aplinką, norėdami gyventi ne tik tvarkingiau, bet labiau susitelkę ir vieningi, jausdami vienas kito petį, draugišką žvilgsnį.

mapa_litwa-300x217Šių metų aplinkos tvarkymo akcijos šūkis: „Vanduo – Lietuvos auksas“, todėl sutelksime pajėgas valydami vandens telkinius. Žinoma, nepaliksime nuošalėje ir žaliųjų plotų, kurie šaukiasi talkininkų rankų.

Aplinkos tvarkymo akcija DAROM – tai ne tik švaresni miškai, pakelės, ežerai ir upės. Tai – mūsų ekologiškos savimonės,  bendruomeniškumo ir pilietiškumo akcija. Nuoširdžiai kviečiu susitelkus   įsijungti į gražesnės, darnesnės aplinkos tvarkymą, pasijusti tikrais savo gimtinės šeimininkais, mylinčiais ir tausojančiais savo puikų kraštą.

Trakiečiai, dalyvausiantys talkoje, kviečiami balandžio 25 d. 10 val. rinktis prie kultūros rūmų. Kiti rajono gyventojai rinksis savo seniūnijose iš anksto  numatytose vietose. Tvarkytinų taškų žemėlapis ir koordinatoriai yra paskelbti www.trakai.lt2015 DAROM tvarkytinų taškų sąrašas Trakų rajone.

Edita RUDELIENĖ

Trakų rajono savivaldybės merė

 

Naujienos iš interneto