Nacionaliniam susitikimui pasirinkti Trakai!

i8dlz98715

2014 m. kovo 5-6 dienomis į Trakus sugūžės jaunimo politikos formuotojai, įgyvendintojai ir dalyviai iš visos Lietuvos – vyks konferencija „Regioninės jaunimo politikos stiprinimas Lietuvoje“. Į vieną vietą susiburs iki 60 savivaldybių jaunimo reikalų koordinatorių (JRK), kurių vaidmuo šalyje vis stiprėja, Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos atstovain(LiJOTAS), Lietuvos studentų sąjunga ir kt. Bendram darbui susitelkusi tikslinė grupė atsigręš į regioninę jaunimo politiką.

sadm-LOGO

Susitikime, vyksiančiame laisvalaikio ir pramogų centre „Trasalis“ (Gedimino g. 26) jau ne pirmą kartą svečiuosis Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo (SADM) ministrė Algimanta Pabedinskienė, LR Švietimo ir mokslo, Sveikatos, Kultūros ministerijų atstovai, Jaunimo reikalų departamento direktorius Mindaugas Kuliavas, Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūros atstovai ir daugelis kitų, atsakingų už jaunimo politiką šalyje.

Renginys žadamas būti ne tik informatyvus, bet ir įdomus. Sieksime kiek įmanoma svečius supažindinti su Trakų istorija, aktyviu ir dalyvaujančiu jaunimu.

Visi norintys dalyvauti konferencijoje privalo užsiregistruoti: el. p. evelina.kislych@trakai.lt arba tel. (8 528) 51 987.

Evelina Kislych

Naujienos iš interneto