Gatvės ritmu

Afrikieti_kø _okiø dirbtuv_s
Afrikietiškų šokių dirbtuvės

Spalio 18 dieną, Lentvario jaunimo centre buvo piešiama ant vandens, mokomasi afrikietiškų šokių subtilybių, o salėje skambėjo įvairaus žanro gyvai atliekama muzika. Tai renginys „Gatvės ritmu“, kurio metu organizatoriai kviečia visus talentingus žmones pasirodyti scenoje arba pamokyti savo talento kitus. „Gatvės ritmu“ yra Lentvario jaunimo organizuojamas kasmetinis renginys, kuris šiais metais vyko jau šeštąjį kartą.

Renginio metu buvo atliekama įvairaus žanro muzika. Muzikiniai pasirodymai išsiskyrė neįprastais atlikėjų kolektyvais. Scenoje pasirodė jauniausias atlikėjas V. Glinevičius, kuris žiūrovus stebina savo jaunu amžiumi, drąsa ir muzikiniais gebėjimais. Vytuku vadinamas muzikantas jau gali pasigirti turintis gerbėjų. Merginos neslepia ašarų sukeltų Vytuko atliekamos muzikos. Gitaromis akomponuojamos muzikos pasirodymus tęsė lentvarietė K. Dausinaitė, kuriai akomponavo du talentingi gitarų meistrai, G. Valainis ir Tarptautinis kolektyvas, Eugenija Snitkova, graikas Stylianos ir airis Tomas Brennan kartu grojo pirmą kartą ir sužavėjo publiką. Scenoje netrūko ir šokių grupių pasirodymų: „Kalifornija“, „Legenda“, „YZY“, „M2“, o jaunimą įaudrino reperis A. Youngster. Renginį griausmingai užbaigė muzikos grupė „Alive way“.

Koncertas ypatingas įvairaus amžiaus, tautybės, žanro atlikėjais, kurių pasiekimai teikia motyvacijos siekti asmeninių tikslų. Lentvario jaunimo centre su šokėjais, muzikantais buvo galima bendrauti asmeniškai prie arbatos puodelio ar kartu mokantis neįprastų amatų. Šiame centre visada smagu apsilankyti, nes paprastai sutiksi retai arba dažnai matomą draugą arba susipažinsi su naujais žmonėmis.

Gabija Karlonaitė

Naujienos iš interneto