Kas yra 3D patalynė ir kodėl ji tokia populiari

Patalynės įvairovėje išsiskiria patalynė su 3D efektu. Jos ieško tie, kuriems pabodo tradiciniai audiniai. Iš tiesų tai 3D efektas nepriklauso nuo audinio – jį gali rinktis įvairiausią. Tai nėra paprasti raštai ant audinio, o vaizdas, greičiau primena nuotrauką. Vis dėlto renkantis tokią patalynę reikėtų atsižvelgti į audinį, kad jis neišbluktų. Geriausia patalynė su šiuo efektu yra iš medvilnės – satino audinio. Yra tokių audinių, kuriuos galima skalbti  plius 40 laipsnių temperatūroje ir jie nesivelia į kamuoliukus. Šie audiniai skalbiami išvertus į kitą pusę ir naudojant spalvotiems audiniams skirtą priemonę.

Nereikia per daug baimintis patalynės komplektų iš mikropluošto su 3D efektu, ypač tada, kai natūralių audinių netoleruojate. Toks audinys kitų nedažo ir nesiburbuliuoja.

Mikropluošto patalynė su 3D efektu išpopuliarėjo ne vien todėl, kad malonu miegoti po tokiu audiniu, kurį puošia atspausti įvairiausi vaizdai, bet ir dėl to, kad pati medžiaga yra plonutė, bet pakankamai tvirta ir tanki. Naujos technologijos (3D efekto) mikropluoštas lengvai valosi, sulaiko drėgmę. Šis audinys turi antialerginių savybių, jame nesiveisia dulkių erkutės. Taigi, patalynės grožis ir praktiškumas puikiai tarpusavyje suderinti. Mikropluošto patalynė yra pigesnė negu medvilnė. Tačiau medvilniniai komplektai su 3D efektu taip pat yra labai praktiški, ypač šeimyniniai, nes jų galima įsigyti net septynių dalių. Paprastai tokiame kompklekte būna du antklodės užvalkalai, keturi skirtingų dydžių užvalkalai pagalvėms ir paklodė. Audinys gerai nešiojasi ir skalbiasi, yra švelnus, mielas miegoti.

Patalynė su 3D efektu vis dažniau papuošia miegamojo interjerą. Šiuo metu išskiriama keletas šio efekto patalynių tipų. Išskirti sunku, nes iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad raštai panašūs, mažai kuo skiriasi. Iš tiesų tai šio efekto patalynės komplektai labiausiai traukia akį, kai yra iš natūralių pluoštų. Labiausiai perkami tie komplektai, kurie yra su gyvūnų ir paukščių, naktinių miestų vaizdais ar istoriniais fragmentais. Kad namų, o ypač miegamojo, interjeras atrodytų efektingai, visada verta į jį investuoti, pasirūpinant, kad jame būtų patalynės komplektas su 3D efektu.

Siūloma dešimtys skirtingų raštų komplektų, tad išsirinkti tikrai nelengva. Patalynė su šiuo efektu ne tik kokybiška, bet ir originali, visada stilinga, dvelkianti prabanga. Ji papuošia miegamąjį ir leidžia puikiai išsimiegoti ir suaugusiam, ir vaikui. Vaikams ji ypatingai tinka, nes būna pasiūta iš malonių kūnui medžiagų, o raštai ir skirtingi, ir originalūs, tinkantys įvairiausiam skoniui. Žinoma, kiekvienas renkasi pagal save. Patalynės su 3D efektu dizainas yra ne mažiau svarbus negu pats audinys. Mėgiama spalva ir raštai, primenantys nuotraukas, nuteikia ramiam poilsiui, žadina slapčiausius trroškimus ir jausmus. Tačiau jei raštai bus parinkti netinkamai, jie tikrai gali suerzinti, todėl įsigyti tokią patalynę reikia iki smulkmenų viską apgalvojius. Ar patiks vaikams, ar suaugę, miegodami po ja, gerai jausis? Kartais ant tokios patalynės būna atspausti tigrų atvaizdai. Reikia pamąstyti, ar tokie atspaudai mums tinka pagal charakterį? Dar labai svarbu pagalvoti, ar ši patalynė tiks prie sienų apmušalų ir baldų?

Einant į vestuves ar krikštynas ši patalynė – puiki dovana. Kas gali būti geriau, kaip gauti dovanų originalų ir praktišką komplektą? Svarbiausia, jog pasirinkimas  platus ir nustebinti tokia dovana visada galima, ypač jeigu žinai to, kuriam dovanoji, skonį. Patalynė su spalvotais, itin tikroviškais paveikslėliais visada pradžiugins. Dovana nebus brangi – ji gali kainuoti apie 100 litų, bet juk ne tai yra svarbiausia. Svarbiausia nustebinti ir dovanoti su meile tai, ko pats žmogus ilgus metus net nepagalvojo galintis turėti. Juk tikrai ne kiekvienas susigaudo patalynių įvairovėje ir turi tam laiko.

Autorius: www.fejosnamai.lt – didžiausia 3D patalynės elektroninė parduotuvė Lietuvoje

______________________________________

Dažnai mūsų simpatijų susilaukia pigios lovos, todėl tokiu pačiu principu, t. y., atsižvelgdami į kainą renkamės ir patalynę. Būtent 3D patalynė yra tokia: nebrangi, bet kokybiška ir, svarbiausia, išskirtinė. Kiekvienas turėtų pamiršti įsitikinimus, kad pigūs daiktai lygu nekokybiški daiktai. Kainą dažnai nulemia ne kokybė, bet kiti aspektai: pradedant gamintojų sąmoningumu, baigiant naudojamomis medžiagomis.

PR

Naujienos iš interneto