Kaip išsirinkti treniruočių suoliuką?

PR

Jėgos sporto entuziastai treniruotes neretai pradeda ir baigia ant specialaus suolelio, kuris yra skirtas įvairiems pratimams atlikti. Norintys sportuoti ne tik salėje, bet taip pat ir namuose, neretai pasvarsto apie tokios sporto įrangos įsigijimą. Šio treniruotėms skirto inventoriaus pasirinkimas tikrai nėra siauras, todėl gali kilti klausimas, kaip išsirinkti patį tinkamiausią suolelį. Jei atkreipsite dėmesį į kelis svarbiausius kriterijus, atrasti palankiausius pasirinkimus galėsite gerokai paprasčiau, taigi, į ką vertėtų atsižvelgti?

Įvertinkite, ar treniruočių suolelis yra pakankamai funkcionalus

Treniruočių suoliukai gali būti skirti įvairiems pratimams, tokiems kaip atsilenkimai, pratimai rankoms, pratimai kojoms, nugarai, ir t.t. Taip pat prekyboje galite rasti ir universalių treniruočių suoliukų, kuriuos naudodami galėsite atlikti daugybę įvairių pratimų. 

Profesionalus, pusiau profesionalus ar namų naudojimo suoliukas?

Treniruočių suoliukai yra skirstomi į kelias kategorijas: specializuotose sporto prekių parduotuvėse galite rasti profesionalių, pusiau profesionalių ar namų naudojimui skirtų suoliukų. Skiriasi šios sporto įrangos konstrukcijos tvirtumas bei, žinoma, jos kaina, taigi, vertėtų pasvarstyti, kuris šių galimų pasirinkimų galėtų būti pats palankiausias. 

Maksimalus apkrovos svoris

Treniruočių suoliukų maksimalus leistinas apkrovos svoris gali smarkiai varijuoti, tačiau dažniausiai jis svyruoja nuo 100 iki 500 kg. Jei suoliukas yra skirtas štangos kilnojimui, vertėtų gerai pagalvoti, kokios masės svorius kilnosite, ir tai jums gali padėti paprasčiau apsispręsti. Taip pat gali būti nurodomas ir maksimalus vartotojo svoris, todėl renkantis suoliuką vertėtų atsižvelgti ir į savo kūno masę. 

Treniruočių suoliukai internetu

Šios sporto įrangos galite įsigyti ne vien tik fizinėse pardavimo vietose, bet taip pat ir internetu: apsilankę internetinėse svetainėje https://sportuok.lt/Jegos-suoliukai rasite platų šios įrangos pasirinkimą itin patraukliomis kainomis, o sporto inventoriaus įsigijimui tikrai neteks paskirti  pernelyg daug laiko. 

Naujienos iš interneto