PAKELIAMAS DARBO STALAS – RACIONALIAI DARBO VIETAI

PR

Ar bent kartą susimąstėte, kad būtų pats laikas keisti darbo stalą, nes jis neatitinka Jūsų lūkesčių? Jeigu Jūsų atsakymas taip, vadinasi tas laikas jau seniai atėjo. Darbo stalas už Jus, žinoma, neatliks pavestų užduočių, tačiau palengvinti jų atlikimą gali ženkliai.

Kokiomis savybėmis pasižymi pakeliami darbo stalai?

Pagrindinė savybė, išskirianti šiuos darbo stalus iš kitų, yra užkoduota jų pavadinime, t. y., šie stalai yra pakeliami, o tai reiškia, kad jų aukštis gali būti reguliuojamas, atsižvelgiant į prie jo dirbančio asmens fizines savybes ir poreikius. Atkreipkite dėmesį, kad praktiškai visada, kai kalba pasisuka apie pakeliamus stalus, išgirsite pavadinimą EFG. EFG darbo stalai yra ypatingi tuo, kad lengvai gali padėti transformuoti darbo vietą iš sėdimos į stovimą ir atvirkščiai, todėl pasirūpinti savo arba Jums dirbančių asmenų fizine gerove, įsigijus šiuos stalus, nebus sunku.

Pakeliami darbo stalai yra sukurti taip, kad norint pakeisti jų padėtį, t. y., juos pakelti arba nuleisti, Jums nereikės kaskart nuimti visų ant jo esančių daiktų. Pažymėtina, kad šis stalas lengvai pakelia apie 30 kg svorį.

Įvairių formų ir dydžių pakeliami darbo stalai yra ne tik itin praktiškas pasirinkimas. Šie stalai taip pat pasižymi estetiškai patraukliu dizainu, todėl šiuos kokybiškus stalus bus galima lengvai pritaikyti įvairiuose interjeruose.

Ar pakeliami stalai tinka tik biurams?

Pakeliamas darbo stalas yra tobulas pasirinkimas tiek įprastame ofise, tiek namų ofise. Kaip jau buvo minėta, šių stalų būna įvairių dydžių, todėl net ir nedidelėje namų erdvėje toks stalas puikiai ras savo vietą ir tobulai atliks savo funkciją.

Ar pakeliami stalai brangūs?

Aukšta kokybe pasižymintys pakeliami stalai nėra pats pigiausias pasirinkimas, tačiau toks stalas yra praktiškai „nesunaudojamas“. Visiškai nauji pakeliami stalai iš tiesų yra gana brangus malonumas, tačiau šiuo metu daug kas renkasi įsigyti šiek tiek naudotus pakeliamus stalus. Tokie stalai pigesni, tačiau savo savybėmis ir išvaizda niekuo nenusileidžia naujiems pakeliamiems stalams. Pažymėtina, kad šiuo metu pakeliamų stalų kaina prasideda nuo 290 Eur.

Naujienos iš interneto