- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Šlepečių stiliaus batai šiais metais must have

PR

 

Ieškote geriausių patarimų, kaip avėti šlepetes karštą vasaros dieną? Skaitykite toliau, kad sužinotumėte geriausią vasaros avalynės pasirinkimą!

 

Vasara jau tuoj tuoj žengs į mūsų matymo horizontą, o tai reiškia, kad mums gali pasisekti pagaliau pasikaitinti saulutėje. Bet būtina nepamiršti mūsų vargšių kojų, kurios neretai šiais laikais tūno ankštuose sportbačiuose. Yra begalė skirtingų vasariškos avalynės tipų, nuo šlepečių iki elegantiškų basučių. Tinkami sandalai [1] padės išvengti kojų problemų kaitinančiomis vasaromis.

Kodėl šią vasarą turėtumėte avėti šlepetes?

Šiltuoju metų laiku avėti šlepetes yra daug privalumų. Visų pirma, jos siūlo neabejotiną ir neprilygstamą jaukumą – nėra nieko tokio, kaip po ilgos darbo dienos įsisprausti į prabangias šlepetes! Jos sukurti taip, kad suteiktų jums didžiausią komfortą, ir tai galioja vasarą taip pat, kaip ir žiemą – tik namie.

 

Galbūt nemanėte, kad šlepetės gali būti pritaikytos ne tik namų ribose, tačiau jos tikrai yra universalesnės nei jūs galvojote. Nuo poilsio prie baseino iki pusryčių lauke terasoje – šlepetės yra puikus pasirinkimas vasaros poilsiui.

 

Be to, jos taip pat gali būti įvairių įdomių ir neįprastų dizainų, o tai reiškia, kad jos yra puikus būdas išreikšti savo asmenybę per avalynės prizmę! Nesvarbu, ar ieškote akį traukiančios, naujoviškos poros, ar paprasto stiliaus, kad būtų minimalistinė atmosfera, tikrai rasite porą, kuri tiktų jūsų išvaizdai. Kaip atrodo skirtingų stilių šlepetės-tapkės, galite pažiūrėti čia: https://www.diavolesa.lt/140-slepetes-tapkes-moterims [2].

Geriausios vasarinės šlepetės moterims

Šlepetės gali būti ne pirmo būtinumo daiktas atostogų metu, tačiau jos yra patogus pasirinkimas poilsiui prie baseino, todėl nederėtų jų pamiršti.

 

Karštesnėms dienoms tinkamų šlepečių paieška moterims gali būti stebėtinai keblus reikalas; reikia atsižvelgti į nemažą jų dizainų pasirinkimą.

 

Savaime suprantama, kad patogumas yra vienas iš svarbiausių dalykų, į kurį reikia atsižvelgti. Jei bandote kaitintis saulėje ir mėgautis užtarnautu vasaros poilsiu, turite pasirūpinti, kad jūsų avalynė būtų pakankamai patogi tam.

 

Renkantis šlepetes šiltesniam orui, rinkitės porą su paminkštintu pamušalu, tačiau stenkitės vengti pūkuotų interjerų ar per storų kailių, nes pakilus temperatūrai kojos gali per daug įkaisti.

 

Visada rekomenduotume rinktis atviro kulno arba mulo stiliaus šlepetes. Jos ne tik išties praktiškos, nes jas be vargo galima lengvai užsidėti ir nusiimti, bet ir suteikia kojoms daug erdvės ir galimybę kvėpuoti, nes neuždengia kulnų taip, kaip būtų patogių batų pora. Ieškokite šlepečių, kurios taip pat atidengtų jūsų kojų pirštus, nes tai padės oro srautui cirkuliuoti tinkamai į jūsų kojų pirštus, kad jie būtų nuolat vėsūs.

Kaip rasti geriausias vyriškas vasarines šlepetes?

Kaip ir moteriškų šlepečių atveju, ieškant tobulų vyriškų vasarinių šlepečių, reikia atsižvelgti į keletą dalykų. Vėlgi, geriausia rinktis tokią porą, kuri palieka atvirą kulną – lengvai užsegamas dizainas yra praktiškas nešiojant prie baseino, sode ar namuose ir turėtų neleisti kojoms perkaisti.

 

Kalbant apie medžiagą, zomšos tipo vyriškos šlepetės puikiai tiks vasarą. Svarbiausia atsiminti, kad jūsų šlepetės turi būti gana lengvos, jei jas avėsite, kai temperatūra bus aukštesnė. Ieškokite poros, kurioje lengvas dizainas derinamas su patvarumu ir patogumu.