- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

UAB „Komfovent“ darbuotojų paieškos plečiasi į naujus regionus

[1]

PR

UAB „Komfovent“ – lietuviško kapitalo tarptautinė įmonė, jau beveik 25 metus sėkmingai gaminanti ir parduodanti vėdinimo įrenginius bei sistemas, oro kondicionavimo įrangą (ŠVOK), ieško papildymo į savo komandą! Sparčiai besiplečianti įmonė Vilniuje ieško darbuotojų gamybos srityje. Darbuotojai laukiami iš įvairių regionų, o neturintiems galimybių dirbti – įmonė organizuoja kvalifikacijos kėlimo kursus bei transportą.

 

Apie KOMFOVENT

Įmonės valdomas prekės ženklas KOMFOVENT vienija 12-os įmonių grupę Lietuvoje, Vokietijoje, Švedijoje, Suomijoje, Latvijoje, Rusijoje ir Baltarusijoje. KOMFOVENT įmonių grupei priklauso 5 gamyklos: 3 gamyklos Vilniuje ir po vieną Rygoje bei Riazanėje. Visoje įmonių grupėje dirba daugiau kaip 900 darbuotojų.

Įmonės produkcija naudojama ne tik butuose, individualiuose namuose, kotedžuose, bet ir komercinės, pramoninės paskirties objektuose, ligoninėse. Lietuvoje pagaminta produkcija eksportuojama į daugiau kaip 80 šalių Europoje, Azijoje ir Okeanijoje.

Ilgametė įmonės sėkmė neatsiejama nuo ilgalaikių ryšių tiek su klientais, tiek su darbuotojais. Pagrindiniai eksporto partneriai kartu yra jau daugiau kaip 15 metų. „Komfovent“ didžiuojasi, kad daugiau kaip trečdalis darbuotojų dirba ilgiau nei 10 metų. Įmonė labai vertina darbuotojų lojalumą ir yra įsteigusi specialias „padėkas“ už išdirbtus ilgus metus.

 

Auganti „Komfovent“ produkcijos paklausa

ŠVOK rinka sparčiai auga ne tik dėl kaistančio klimato, besikeičiančio vartotojų požiūrio į patalpų mikroklimatą, bet ir dėl griežtėjančių reikalavimų energijos efektyvumui, kurių tikslas – mažinti šiltnamio efektą, darantį įtaką klimato kaitai. Augančios rinkos sąlygomis veikianti įmonė negali neaugti kartu, tad ir investicijos į infrastruktūros ir personalo plėtrą kiekvienais metais didėja.

Augdama įmonė nuolatos plečia savo pardavimų geografiją ir apimtį. Platus klientų ratas užtikrina stabilumą, nes vienų rinkų paklausos svyravimai kompensuojami kitų augimu. Tiek 2008 metais prasidėjusios finansinės krizės metu, tiek dėl dabartinės pandemijos įvesto pasaulinio karantino metu įmonės rezultatai neprastėjo. Pastaruosius metus sparčiai augantis statybų sektorius didina ir „Komfovent“ produkcijos poreikį. Reaguodama į augančią paklausą, įmonė ne tik didina investicijas į naują, modernią įrangą, pagreitinančią gamybos procesus, bet ir siekia pritraukti naujų darbuotojų. UAB „Komfovent“ gamykla yra Vilniuje, bet aktyviai ieškoma darbuotojų ir iš kaimyninių rajonų.

 

  [2]

Investicijos į darbuotojų gerovę

Sėkmingą veiklą lemia ne tik geri strateginiai sprendimai, bet ir darnus kolektyvo darbas juos įgyvendinant. Įmonės vadovų požiūris į darbuotojų gerovę yra vienas iš veiklos prioritetų. Vien per šiuos metus atsižvelgiant ne tik į šalyje išaugusią infliaciją, bet ir į gerėjančius įmonės veiklos rezultatus darbuotojams atlyginimai buvo keliami 2 kartus. Šiuo metu visų įmonės darbuotojų atlyginimų vidurkis yra iki 1,5 karto aukštesnis už vidutinį šalies darbo užmokestį (VDU) ir siekia 2520 eurų. Įmonė skatina darbuotojus kelti savo kvalifikaciją, kartu ir darbo kokybę, motyvuodama pakopine kategorijų atlyginimų sistema.

Šalia gamyklos Vilniuje įmonė baigia statyti 3 naujus pastatus, kurių bendras plotas yra apie 22 tūkst. kv. m., o bendras plota kartu su gamykla siekia 50 tūkst. kv. m. Tai nauji logistikos sandėliai, modernios gamybinės patalpos ir šiuolaikiškas administracinis pastatas. Naujame pastatų komplekse atsiras daugiau patogumų darbuotojams. Visų pirma, tai šiuolaikiškos, komfortiškos ir patogios erdvės darbui, taip pat ir vietinė kavinė su sveikais patiekalais iš kokybiškų maisto produktų, sporto klubas, laisvalaikio zona su įvairiais žaidimais, šokių ar aerobikos studija, savitarnos automobilių plovykla, elektrinių transporto priemonių įkrovimo stotelės, sutvarkyta aplinka poilsio pertraukėlėms lauke ir daugelis kitų smulkmenų, kurios kuriamos darbuotojų patogumui. Darbuotojus, negalinčius atvykti nuosava transporto priemone ar viešuoju transportu, į gamyklos pastatų kompleksą nemokamai pristato įmonės samdomi autobusai.

  [3]

Laukiami visi

Įmonės požiūris į naujus darbuotus yra itin lankstus, todėl net jei būsimas darbuotojas neatitinka reikalavimų į esamas pozicijas, UAB „Komfovent“ turi ką pasiūlyti. Įmonė pasiryžusi priimti nekvalifikuotus darbuotojus, kuriuos apmokins pagal specialią mokymo programą. Naujam darbuotojui bus suteiktos visos reikiamos žinios ir įrankiai. O gamykloje įdiegti darbo saugos standartai ir pažangios gamybos technologijos užtikrins ergonomiškas, saugias ir komfortiškas darbo sąlygas.

 

Kvietimas susidomėjusiems

Įmonės paieškos neapsiriboja Vilniaus ar Trakų rajonais. UAB „Komfovent“ prie sparčiai augančio kolektyvo kviečia prisijungti ir darbuotojus iš tolimesnių regionų. Įmonėje gausu karjeros ir persikvalifikavimo galimybių, todėl kiekvienas čia atras save vienoje ar kitoje pozicijoje.

Šiuo metu atvirų darbo pozicijų sąrašą galima rasti paspaudus čia [4].

Tačiau ir neradusiuosius sau tinkamo darbo skelbimo įmonė ragina nenusivilti ir kviečia rašyti ar skambinti tiesiai personalo skyriui: el. paštas personalas@komfovent.com, tel. 865054453.