- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Kokia yra dirbtinės žolės dangos kaina

[1]

Reikalingos kokybiškos dirbtinės žolės dangos? Kaina už jas yra sąlyginai nedidelė, kadangi šis dangos variantas yra vienas pigiausių ir tradiciškiausių. Įrengti teniso kortai labai gražūs, danga patikima, tvirta ir kokybiška, tarnauja ilgus metus. Tiesa, yra vienas niuansas – sintetinė žolės danga tinka tik teniso kortams po atviru dangumi. Vidaus kortams reikėtų rinktis kitas –akrilines ar molio dangas.

Skaitydami šį straipsnį sužinosite apie dirbtinės žolės dangos privalumus ir galėsite išsirinkti iš itin plataus dangų asortimento sau priimtina kaina.

Kodėl dirbtinės žolės danga?

Egzistuoja daug rūšių teniso kortų dangų, tačiau dirbtinės žolės danga yra viena iš patraukliausių ir priimtiniausių daugumai. Ši danga leidžia sukurti ne tik išvaizdžius kortus, bet ir užtikrina jų ilgalaikį funkcionalumą. MONDO s.p.a. pasirūpino sukurti naujos kartos ir patobulintas sintetinės žolės dangas, ant kurių malonu ir gera žaisti. Tai itin aukšto lygio kokybė ir atsparumas, todėl įrengti teniso kortai tikrai kokybiški.

Šis dangos tipas dar naudingas tuo, jog tinka taip pat ir Padelio kortams. Sintetinė žolės danga puikiai tiks tiek mėgėjiškų, tiek profesionalių poreikių turintiems teniso žaidėjams, todėl tai universalus ir įvairekeriopus poreikius atitinkantis pasirinkimas. Be abejonės, dar naudinga būtų pasigilinti į konkretų sintetinės žolės dangos tipą ir tuomet išsirinkti.

Platus sintetinės žolės dangos pasirinkimas

Kokia tiksliai yra dirbtinės žolės dangos kaina, priklauso tik nuo Jūsų tikslių pasirinkimų. Svarbus čia ir aikštelės dydis bei kiti montavimo poreikiai, kuriuos galėsite aptarti su specialistais. Po išsamių konsultacijų Jums bus pateiktos ir tikslesnės dangų kainos, todėl galėsite atsirinkti pagal savo reikmes labiausiai tinkamas. „Grip“ pasirūpins Jums suteikti tinkamiausią teniso kortų dangų pasirinkimą patraukliomis kainomis.

Gera ir prieinama dirbtinės žolės dangos kaina [2], ne ką mažiau kokybiški dangų pasirinkimai pagal visus Jūsų poreikius! Visa tai rasite vienoje vietoje iš patyrusių savo srities ekspertų.

PR