- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Diana Nausėdienė kviečia prisijungti prie Prezidentūros šv. Kalėdų eglutės kūrimo šventės

[1]

Artėjant šv. Kalėdoms Prezidentūra ir ponia Diana Nausėdienė pradeda kalėdinės eglutės žaisliukų gaminimo akciją ir kviečia jungtis Lietuvos mokyklas, dienos ir globos centrus, visas šeimas ir iš vilnos nuvelti po kalėdinį paukštį.

D. Nausėdienė, kartu su idėjos autore Urte, vaizdo įraše dalijasi instrukcija ir kviečia visus susiburti drauge. Pasak ponios, ši eglutės žaisliukų vėlimo akcija – puiki proga susivienyti kuriant kartu bendram tikslui.

„Tegul Jūsų rankomis nuvelti paukšteliai suskrenda į Prezidentūrą iš užsienio, iš visų Lietuvos regionų, iš mokyklų, iš dienos ir globos centrų, iš kiekvienos šeimos, iš kiekvienų namų. Tegul jie simbolizuoja tai, kas svarbiausia, – kad kiekvienas esame unikalus ir reikšmingas. O visi kartu galime sukurti bendrus namus Vilčiai ir Meilei, nuveikti daug gražių ir prasmingų dalykų“, – sakė D. Nausėdienė.

[2]

Visi žmonių rankomis nuvelti paukšteliai papuoš pagrindinę Prezidentūros kalėdinę eglę. O dalis jų bus padovanoti tiems, kurie savo darbais prisideda prie visų Lietuvos gyventojų gerovės.

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarija nuveltų paukštelių lauks iki pat šv. Kalėdų. Daugiau informacijos apie idėją ir instrukcijas – vaizdo įraše.

Vaizdo įraše filmavosi vaikai iš Vilniaus Arkivyskupijos Carito vaikų ir paauglių dienos centro „Vilties angelas“ ir Vilniaus atviro jaunimo centro „Mes“ erdvė „MES PATYS“.

lrp.lt inform. ir nuotraukos