- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Jaunuolio vairuojamame automobilyje rasta galimai marihuanos (video)

[1]

Trakų rajone Lentvaryje rasta įtariama narkotinių medžiagų. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 5 d. apie 13 val. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, vykdydami policinę vairuotojų blaivumo kontrolės priemonę, Lentvaryje, Tiškevičių g., patikrinti sustabdė VW markės automobilį. 22-ejų metų amžiaus vairuotojas buvo labai įsitempęs.

Pareigūnas, pastebėjęs salone metalinę dėžutę, paklausė, kas joje. Jaunuolis atsakė, kad „žolė“. Patikrinus dėžutę, buvo rasta ir paimta dešimt gniužulų, įtariama narkotinės medžiagos – marihuanos. Trakų policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Į įvykio vietą buvo iškviestas ir pasitelktas darbui policijos kinologas su tarnybiniu šunimi Alfa.

Įtariamasis vilnietis buvo nuvežtas į Trakų ligoninę, kur po atlikto šlapimo testo paaiškėjo, kad jis jau vartojęs marihuanos. Vėliau buvo atlikta ir neatidėliotina krata jo gyvenamojoje vietoje – bute, Naujosios Vilnios rajone.

Narkotinių medžiagų pareigūnai nerado. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Jam gresia ne tik baudžiamoji, bet ir administracinė atsakomybė už vairavimą apsvaigus nuo narkotinių medžiagų.

vilnius.policija.lrv.lt inform.