Lentvarietis Rafal Narkevič – LRT projekte „Šok su žvaigžde“

Trečiasis projekto „Šok su žvaigžde“ sezonas nuo spalio 9 d. grįžta į LRT eterį, kuriame dalyvauja šokėjas iš Lentvario Rafal Narkevič kartu su operos soliste (sopranas), tapytoja, tarptautinių dainavimo konkursų laureate Jomante Šležaite-Paukšte.

Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič dalyvauja trečiajame LRT projekto „Šok su žvaigžde“ sezone

28-erių metų Rafal Narkevič ilgą laiką gyveno Lentvario mieste, ten baigė Lentvario Henriko Senkevičiaus gimnaziją, studijavo Vilniaus universitete. Šiuo metu vaikinas gyvena Vilniuje, kadangi sostinėje vyksta visos jo veiklos.

„Ant šokių parketo sukuosi nuo vaikystės, jau 2 klasėje ėmiau lankyti šokių būrelį. Kiek vėliau pradėjau užsiimti šiuo amatu profesionaliai, t. y. dalyvaudavau tiek Lietuvos, tiek užsienio varžybose, įvairiuose seminaruose ar stovyklose, nekalbu apie treniruotes, kurios vykdavo kiekvieną vakarą, kartais – ir popietę. Visa tai dariau daugiau kaip 10 metų. Dabar vedu mėgėjų pramoginių šokių grupinius užsiėmimus moterims ir poroms. Netolimoje ateityje su šia veikla planuoju grįžti į savo gimtąjį miestą Lentvarį, – apie save pasakoja R. Narkevič.

Nors vaikinas ir turi didelę aistrą šokiams, tai nėra jo pagrindinė veikla. Pirmąją dienos dalį jis praleidžia biure – dirba draudimo rizikos specialistu Baltic Underwriting Agency, AB įmonėje. „Mano nuomone, šiuo metu palaikau tobulą balansą gyvendamas šiomis 2 veiklomis, – teigia vaikinas. – Apskritai gyvenime vadovaujuosi tokiu teiginiu: „Kuo daugiau veiklos turi, tuo daugiau gali visko padaryti.“

R. Narkevič priklauso modelių agentūrai „Major Amber Models“. Iki prasidedant COVID-19 pandemijai ir įvedant karantinui, vaikinas žaidė krepšinį Vilniaus krepšinio lygoje (VKL). Taip pat R. Narkevič yra vaidinęs „Domino“ teatro spektakliuose „Maša ir lokys“ bei „Paryžiaus katedra“. Taip pat jis dalyvavo TV3 televizijos projekte „Chorų karai“ bei ankstesniame LRT televizijos projekte „Šok su žvaigžde“.

Taip pat retkarčiais atradus vieną kitą laisvesnę akimirką jam pavyksta sudalyvauti kokiame nors reklamos filmavime ar fotosesijoje.

„Dabar man priešaky yra projektas „Šok su žvaigžde“, kuris startuoja spalio 9 d., šeštadienį, todėl daugiau dėmesio skiriu pasiruošimui. Ten dalyvauju kaip šokėjas poroje su partnere Jomante Šležaite-Paukšte. Kartu su ja esame paruošę žiūrovams įdomių pasirodymų, todėl kviečiame susitikti šeštadienio vakarais prie televizorių ekranų, o jeigu mūsų pasirodymai suvirpins Jūsų širdis, tai labai džiaugsimės Jūsų palaikymu“, – sako R. Narkevič.

 

„Trakų žemės“ infrmacija

Nuotr. iš Rafal Narkevič asmeninio archyvo

Naujienos iš interneto